Şarkıcı Murat Boz ve oyuncu Farah Zeynep Abdullah yemekte goruntulendi. Peki, Farah Zeynep Abdullah ve Murat Boz aşk mı yaşıyor? İkili nerede, ne zaman goruntulendi?
[h=3]FARAH ZEYNEP ABDULLAH VE MURAT BOZ AŞK MI YAŞIYOR?[/h]Gectiğimiz gunlerde sosyal medyada yayılan fotoğraf kafaları karıştırdı. Arkadaş yemeğinde bir araya gelen Murat Boz ve Farah Zeynep Abdullah aşk mı yaşıyor? İkili yakın cevresine muzik ile ilgili bir araya geldiklerini soylese de , hayranları ikiliyi birbirine cok yakıştırdı. Cıkan haberler uzerine Murat Boz acıklama yaptı ve hayatında kimse olmadığını soyledi.
[h=3]FARAH ZEYNEP ABDULLAH KİMDİR?[/h]Irak Turkmenlerinden olan bir baba ile Turk ve Boşnak kokenli bir annenin kızı olarak İstanbul'da doğdu. Lisenin bir kısmını İstanbul Saint Michel Fransız Lisesi'nde okudu. Ancak daha sonra babasının işi gereği kaydını İngiltere'ye aldırarak, lise oğrenimini bu ulkede tamamladı. Oyle Bir Gecer Zaman ki adlı dizinin 2. sezonundan sonra diziden ayrılarak, oyunculuk kariyeri icin kaydını dondurduğu Kent Universitesi (İngiltere) Fransızca-Drama bolumune donup, eğitimini tamamladı ve 2013'te diplomasını aldı. Ayrıca, kadın-erkek eşitliği ile ilgili bir kampanya olan HeForShe reklamında oynadı. Amnesty Turkiye'nin de gonullu destekcisidir.
[h=3]MURAT BOZ KİMDİR?[/h]Murat Boz (7 Mart 1980, Ereğli, Zonguldak), Turk şarkıcı, şarkı yazarı ve oyuncu. İlk ve orta oğrenimini doğduğu yer olan Karadeniz Ereğli, Zonguldak'ta tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşti. 1999'da İstanbul Bilgi Universitesi'ni kazandı, bu okulu bitirdikten sonra İstanbul Teknik Universitesi'nde eğitimine devam etti. Aynı yıllarda başta Tarkan olmak uzere bircok şarkıcıya vokalistlik yaptı.
Boz, solo kariyerine 2006 yılında cıkardığı "Aşkı Bulamam Ben" single'ı ile adım attı. Bir sonraki yıl ilk studyo albumu Maximum'u satışa sundu ve cıkışını oven pek cok odul kazandı. Ardından Şans (2009), Aşklarım Buyuk Benden (2011) ve Janti (2016) albumleriyle kariyerini surdurdu. Bu albumlerde yer alan "Maximum", "Ucurum", "Para Yok", "Ozledim", "Sallana Sallana" ve "Adını Bilen Yazsın" şarkıları Turkiye Resmî Listesi'nde ilk beş başarısı gosterirken "Geri Donuş Olsa", "Kalamam Arkadaş" ve "Janti" ise zirveye yerleşti. Şarkıcı, muzikal kariyerinin yanı sıra 2014'ten itibaren oyunculuk kariyerine odaklanarak Hadi İnşallah (2014), Kardeşim Benim (2016), Donerse Senindir (2016) ve Oldur Beni Sevgilim (2019) filmlerinde başrol oynadı.
Piyano, keman, davul ve ney calabilen Murat Boz, muzikal kariyerinin yanı sıra ceşitli firmaların reklam yuzudur ve bu firmaların reklam filminde rol almıştır. O Ses Turkiye programının dort juri uyesinden biridir ve ilk sezonun kazanan juri uyesidir. Odulleri arasında dort Altın Kelebek Odulu ve iki Kral Muzik Odulu bulunmaktadır.