Sizlere Hatemoğlu mutfağından haberler vermeye ve kimliğimizi oluşturan dinamik ekibimizin başarılı uyeleriyle tanıştırmaya devam ediyoruz. Bu ayki konuğumuz, spor giyimi hayatının merkezine yerleştirmiş genc yetişkinlere seslenen HTML markamızın marka muduru Eray Kaya…
Stilinizi nasıl ozetlersiniz?
Kesinlikle lacivert bir parcanın olduğu casual bir tarzım var diyebilirim.
İşte nasıl giyinirsiniz?
Casual tarzı iş yerinde de kullanabiliyorum.İş temposunun daha yuksek olduğu donemlerde mutlaka daha rahat parcalar tercih ediyorum.
Hafta sonları ne giyersiniz?
Jogger pantolonlar ve t-shirtler olmazsa olmazlarım. Serin havalarda jean - t-shirt - deri mont uclusu vazgecilmezlerimden.
Aksesuar kullanıyor musunuz? Evet’se en vazgecemediğiniz aksesuarınız nedir?
Kahverengi deri bileklik. Yaz, kış, davet, toplantı, spor, şık diye ayırım yapmadan kullandığım yegane aksesuar.
Modayı takip eder misiniz?
Mutlaka. Her şeyden once işimiz insanlara guzel koleksiyonlar sunmak. Dolayısıyla her sezon kolesiyonlarımızı doğru urunlerle, doğru kumaşlarla, doğru kalıplarla, doğru renklerle sunabilmek icin modayı cok cok yakından takip ediyorum.
İşiniz giyiminize de yansıyor mu yoksa ikisini tamamen ayrı mı tutarsınız?
Tabi ki yansıyor. Her sezon koleksiyon oluşturmak icin icinde bulunduğunuz tum bu urunler sizing de bir parcanız oluyor. Ayrı tutmak imkansız.
Tarzını beğendiğiniz unlu isimler kimler?
Ayhan Sicimoğlu, Nick Wooster, David Beckham, Lucky Blue Smith giydikleri cok aykırı bir parcayı bile cok iyi taşıyabilen insanlar.
“Asla giymem” dediğiniz parcalar var mı, varsa neler?
Moda bu kadar hızlı değişirken cok aykırı bir şey olmadığı surece yok diyebilirim.
Favori parcalarınız neler?
Gomlek, jean ve sneaker.
En cok hangi renkleri tercih edersiniz, “giymem” dediğiniz bir renk var mı?
Tum lacivert ve mavi tonları en sevdiklerim.
Tercih etmedğim renkler var. Orneğin sarı. Kendime cok yakıştıramadığım icin hic kullanmıyorum .
En sevdiğiniz markalar hangileri?
Manuel Ritz, Suitsupply, Sand Copenhagen en cok takip ettiklerim.
Geriye donuk olarak giyim tarzınıza baktığınızda yıllar icinde nasıl bir cizgi izlediğini goruyorsunuz?
Doğru rengi, kalıbı ve kumaşı bulmak icin daha cok caba sarf ediyorum. Ama stil olarak 10 sene once yaptığım kollarını kıvırdığım bir gomlek jean ve sneaker uclusune hala devam ediyorum.
Alışverişe cıktığınızda birine danışır mısınız yalnız olmak mı hoşunuza gider?
Yalnız olmayı tercih ediyorum.
Moda severlere ne tavsiye edersiniz?
Kendi vucut tiplerine gore doğru kalıbın, kumaşın, rengin buluştuğu urunleri tercih etsinler. Sırf rengi guzel diye yanlış bir kalıp veya kalıbı guzel diye yanlış bir kumaş veya renk tercih etmesinler.