Gaziantep'te meydana gelen trafik kazasında tırın altında kalan aracın surucusu hayatını kaybetti. Kaza sonrası olay yerinden gecerken yardım icin duran gencler olen kişinin arkadaşları olduğunu oğrenince birbirlerine sarılıp ağladı.
Kaza, akşam saatlerinde Gaziantep-Nurdağı kara yolu Yamacoba mevkisi yakınlarında meydana geldi. İddiaya gore, Nurdağı istikametinden Gaziantep istikametine seyir halinde olan Kadir K. (25) idaresindeki 27 ABV 003 plakalı Ford Fiesta marka arac hatalı sollama yaparak tam tersi istikamette seyreden Hakan D. kontrolundeki 27 AAF 09 plakalı tır ile karşı karşıya geldi. Kafa kafaya carpışmamak icin ani manevra yapan iki arac da menzefe doğru suruklenirken tır, kontrolunu kaybeden aracı altına alarak on metre kadar surukledi. Feci kaza sonucu otomobil surucusu Kadir K., arac icerisinde sıkışarak olay yerinde hayatını kaybetti.

Yardım etmek icin duran gencler hayatının şokunu yaşadı
Kazadan kısa bir sure sonra tesadufen olay yerinden başka bir arac ile gecen 3-4 kişilik genc bir grup ise yardım amacıyla kaza yerinde durdu. Aracı tanıyan gencler, olenin de arkadaşları Kadir K.'nın olduğunu oğrenince buyuk bir şok yaşadı. Olen arkadaşlarının cenazesinin onunde birbirlerine sarılan gencler, gozyaşı doktu.
Feci olayın ardından hayatını kaybeden gencin cenazesi Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, tır şoforu gozaltına alındı. Kaza ile ilgili geniş caplı inceleme başlatıldı. - GAZİANTEP
Kaynak: İhlas Haber Ajansı