Adıyaman'ın Besni ilcesine sayısız eser kazandıran Erdemoğlu Ailesinden, 15 Temmuz Mahallesine 24 derslikli Anadolu Lisesi yaptırılacak.
Besni Kaymakamı Nazlı Demir, ilce Milli Eğitim Muduru Mehmet Demirel, Erdemoğlu Holding Yonetim Kurulu uyesi ve Merinos Halı Yonetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu, yapılacak olan Anadolu lisesi inşaatıyla ilgili 15 Temmuz Mahallesinde incelemelerde bulundu. Yapılacak olan okul ile ilgili memnuniyetini dile getiren ilce Milli Eğitim Muduru Mehmet Demirel, "Aysel Erdemoğlu adına yapılacak olan Anadolu Lisemiz 15 Temmuz Mahallesindeki lise sorunumuzu cozecek, bu sorunun cozumu ile ilcemiz eğitimine rahat bir nefes aldıracaktır. Besni'de eğitime ve her alanda yapmış olduğu katkılardan ve ozellikle Aysel Erdemoğlu Anadolu Lisesi mujdesinden dolayı Erdemoğlu Ailesinin cok kıymetli uyesi Ali Erdemoğlu'na ve kıymetli Erdemoğlu Ailesine şukranlarımı sunuyorum. Ailesine ve ilcemize bu yaşam felsefesini kazandıran, ebediyete intikal etmiş Mehmet Erdemoğlu'a Allah'tan rahmet diliyorum" diye konuştu. - ADIYAMAN
Kaynak: İhlas Haber Ajansı