Diyarbakır Organize Sanayi Bolge (OSB) Mudurluğu, TSE Kovid-19 Guvenli Hizmet Belgesi aldı.
OSB'den yapılan acıklamaya gore, TSE Diyarbakır İl Muduru Mehmet Genc, Kovid-19 Guvenli Hizmet Belgesi'ni OSB Yonetim Kurulu Uyesi Fadıl Oğurlu'ya takdim etti.
Acıklamada goruşlerine yer verilen TSE İl Muduru Genc, hizmet kalitesi belgesinin, sanayi bolgeleri başta olmak uzere uretim yapan firmalar tarafından da buyuk rağbet gorduğunu belirterek, "Kovid-19 Guvenli Hizmet Belgesi kuruluş veya firmalara buyuk katkı sunuyor. Kurum olarak başvuru yapan firmaları bir sure denetliyor ve takip ediyoruz. Hak eden kurum, kuruluş ve firmalar olursa şayet bu belgeyi takdim ediyoruz. Turkiye'deki 300 OSB Mudurluğu arasında TSE Kovid-19 Guvenli Hizmet belgesi alan 15'inci OSB, Diyarbakır OSB Mudurluğu oldu. Kendilerini kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum." ifadelerini kullandı.
OSB Yonetim Kurulu Uyesi Oğurlu da, belgenin alınmasında emeği gecen herkese teşekkur etti.
"Hedefimiz sanayisi ve sanayicisiyle gelişmiş, guvenli ve hijyene uygun uretim sağlamaktır." diyen Oğurlu, "Yonetimdeki arkadaşlarımızla bunu sağlamanın cabasını veriyoruz. IS0 9001 kalite yonetim belgesinden sonra TSE Kovid-19 Guvenli Hizmet Belgesi'ni de aldık. Hizmet kalite standartlarını daha da ust seviyeye cıkardık. OSB'deki cadde ve sokakları aydınlatma ile yol onarım ve kaldırım boyama calışmalarımız devam ediyor." şeklinde konuştu.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Ahmet Kaplan