Deneme yazmak her oğrenci icin temel bir beceridir ve anlaşılır, ikna edici denemeler uretmek, iyi odev hazırlamanın ve yazılı sınavlarda başarının temelidir. Bu kitap, deneme yazma becerilerinizi ve elbette notlarınızı carpıcı bir bicimde iyileştirmek icin ihtiyac duyduğunuz super oğutleri ve rehberliği sunmaktadır. Warburton, iyi bir deneme yazmanın neden o kadar onemli olduğunu, ovguye değer pratik uslubuyla acıklıyor ve gelişmek icin tam olarak neleri duşunmeniz gerektiğini adım adım gosteriyor: Sorulan soruyu yanıtlamaya odaklanma, araştırma yapma ve denemenizi planlama, bir arguman kurma ve surdurme, yazma uslubunuzu ve tonunuzu iyileştirme. Her yaşta ve her konuda oğrenciler, bu kitapta kullanımı kolay ve vazgecilmez bir yardımcı bulacaktır.
(Tanıtım Bulteninden)

Sayfa Sayısı: 120

Baskı Yılı: 2016

Dili: Turkce
Yayınevi: Alfa Yayıncılık
Kitap Adı: Deneme Yazmanın Temel Kuralları Yazar: Nigel Warburton Cevirmen: Ahmet Fethi Yıldırım Kapak Tasarımı: Fusun T. Elmasoğlu Yayın Yonetmeni: Mustafa Kupuşoğlu Yayınevi: Alfa Yayıncılık İlk Baskı Yılı: 2016 Dil: Turkce Barkod: 9786051713984