Us Yapım imzalı, ilk bolumu 25 Eylul 2019 tarihinde yayımlanan, yonetmenliğini Cem Akyoldaş'ın yaptığı, senaryosunu Nilufer Ozcelik ve Berfu Ergenekon'un birlikte kaleme aldıkları Turk yapımı dram dizisi Benim Adım Melek hangi gun, saat kacta? Benim Adım Melek son bolumde neler oldu? Benim Adım Melek izle!
[h=3]BENİM ADIM MELEK HANGİ GUN, SAAT KACTA?[/h]TRT ekranlarında yayınlanan Benim Adım Melek dizisi Carşamba akşamları saat 20:00'da yayınlanıyor.
[h=3]BENİM ADIM MELEK SON BOLUMUNDE NELER OLDU?[/h]Kadriye, Seyit Ali'nin Melek ve cocuklarının uzerine tapu vereceğinden şuphelenir. Bu şupheler Kadriye'yi hangi durumla karşı karşıya bırakacaktır? Alpay'ın ev aldığını oğrenen Funda ona nasıl tepki verecek? Melek, Mahmut ve Mithat birbirlerinden guc almaya calışır. Abisi ve kardeşi Melek icin iyi olan neyse onu yapmaya hazırdır. Aslı Kerem'e parayı geri vermek istese de Funda ona karşı cıkar. Omer Antep'e donduğunde giderken verdiği sozun arkasında durmaya kararlıdır. Zumrut ise Defne'yle Omer'in ilişkisinin bir an once bitmesini istemektedir. Defne, Şirhanların tepkileri sebebiyle isteme işine dair kararsızlıklar yaşar. Ote yandan Omer'in gorev yerini oğrenen Defne bu durumu nasıl karşılayacaktır? Melek her koşulda kızının yanında yer alacağını soyler.

BENİM ADIM MELEK İZLE!