Kayseri Buyukşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Buyukkılıc, eşi Dr. Necmiye Buyukkılıc ile birlikte AK Parti Kadın Kolları Yonetim Kurulu Toplantısı'na katıldı. Toplantıda, Necmiye Buyukkılıc, AK Parti Kadın Kolları'nda yer alan ve ana kademeye gorevlendirilen dort kadına vefa orneği gostererek şimdiye kadar yaptıkları calışmalardan dolayı cicek verdi ve yeni gorevlerinde başarılar diledi.
AK Parti Kadın Kolları Yonetim Kurulu Toplantısı'nda, Buyukşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Buyukkılıc ve eşi Necmiye Buyukkılıc'ın yanı sıra AK Parti İl Başkanı Şaban Copuroğlu, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Timucin, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Colakbayrakdar ve başkanların eşleri katıldı.
Toplantıda konuşma yapan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Timucin, Buyukşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Buyukkılıc ve eşinin kendilerini hicbir zaman yalnız bırakmadıklarını belirterek, şunları soyledi:
"Bugun burada bizleri yalnız bırakmayan her daim yanımızda olan İl Başkanımız Şaban Copuroğlu, Buyukşehir Belediye Başkanımız Memduh Buyukkılıc ve Kocasinan, Melikgazi Belediye Başkanlarımızın onderliğinde yonetim kurulu toplantımızı gercekleştirdik. Gercekten yanımızda olduklarından dolayı teşekkur ediyorum. Pandemi dolayısıyla yaptığımız toplantılarımızı maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyarak yapıyoruz. Bugun burada yaptığımız toplantının bir onemi de aramızdan ana kademelere gecen yonetim kurulu arkadaşlarımız var. Her zaman soyluyorum kadın kolları olarak yonetimlerimizde, gorev alan butun arkadaşlarımızla bizler partimizin davasını yaparken, diğer taraftan da siyasetci kadın yetiştiriyoruz. Bu siyasetci kadınlarımızı ana kademeye taşıdık. Onları bugun burada tebrik etmek icin bir araya geldik."
Başkan Buyukkılıc'ın eşi Necmiye Buyukkılıc, toplantının ardından AK Parti Kadın Kolları'nda yer alan ve ana kademeye gorevlendirilen dort kadına vefa orneği gostererek cicek vererek teşekkur etti, yeni gorevlerinde başarılar diledi. AK Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Timucin de, Başkan Buyukkılıc'ın başarılarının ardında Necmiye Buyukılıc'ın imzası olduğunu belirterek, Başkan Buyukkılıc adına Dr. Necmiye Buyukkılıc'a cicek verdi. - KAYSERİ
Kaynak: İhlas Haber Ajansı