Sakarya Uygulamalı Bilimler Universitesi (SUBU) akademisyenlerinden Prof. Dr. Necat Altınkok, korona virus hastalığından kaynaklanan kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
SUBU Hendek Meslek Yuksekokulu oğretim uyelerinden Prof. Dr. Necat Altınkok, korona virus hastalığından kaynaklanan kalp krizi neticesinde hayatını kaybetti. Altınkok icin universite ve Rektor Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık tarafından baş sağlığı mesajı yayımlandı. Konuya ilişkin olarak SUBU'den yapılan acıklamada, "Hendek Meslek Yuksekokulu Makine ve Metal Teknolojileri Bolumu Başkanımız Prof. Dr. Necat Altınkok, yakalandığı Kovid-19 hastalığından kaynaklanan kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetmiştir. Calışma arkadaşımızı kaybetmenin derin uzuntusunu yaşıyoruz. Merhum hocamıza Allah'tan rahmet yakınlarına sabırlar dileriz" denildi.
Rektor Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık ise sosyal medya hesabından yaptığı acıklamada, "Acı kaybımız. Hendek MYO akademisyenimiz Prof. Dr. Necat Altınkok'un vefat haberini buyuk bir uzuntuyle oğrendim. Genc yaşta kaybettiğimiz hocamıza Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun" ifadelerine yer verdi. - SAKARYA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı