Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) ile SANKO Hastanesi arasında uye gazetecilerin ve ailelerinin sağlık indiriminden yararlanması amacıyla protokol imzalandı.
GGC Başkanı İbrahim Ay, yazılı acıklamasında, basın mensuplarının sosyal yaşamına katkı sağlamaktan duyduğu mutluluğu ifade etti.
Ay, gazetecilerin mesai kavramı ve gece gunduzu olmaksızın halkı doğru ve hızlı bilgilendirme anlamında ozveriyle calıştıklarına dikkati cekti.
Meslektaşlarının butcesine kucukte olsa bir katkıda bulunmak istediklerini dile getiren Ay, şunları kaydetti:

"Bundan once yine bazı değişik hastanelerimizle protokol imzalamıştık. Bugun kendi ruştunu ispat etmiş Sanko Universitesi Hastanesi ile indirim protokolu imzalıyoruz. Meslektaşlarımızın eşleri, cocukları, anne ve babalarının indirimli sağlık hizmetlerinden faydalanması icin Sanko Universitesi Hastanesi ile imzalamış olduğumuz protokolle ayakta ve yatarak tedavide yuzde 20 indirimden faydalanabilecek. Sanko Universitesi Hastanesi yonetimine, genel mudurumuze uyelerimiz adına teşekkur ediyorum. Tum sağlık calışanlarımıza, doktorlarımıza, sağlık personellerimize pandemi surecinde ozveriyle halkımıza yaptıkları hizmetlerden dolayı tum meslektaşlarımız adına teşekkur ediyorum.
Sanko Universitesi Hastanesi Genel Muduru Dr. Sermet Kileci de zorlu gunlerin gecirildiği bu surecte halka en iyi şekilde hizmeti vermek icin calıştıklarını kaydetti.
Gazetecelerin de kendileri gibi cok calıştığını ifade eden Kileci, "Mesai mefhumu olmadan 7/24 calışıyorlar. Sizlere kucuk de olsa bir katkıda bulunabiliyorsak bizim icin mutluluk kaynağı olacak. Hayırlı uğurlu olsun. GGC Başkanımız İbrahim Ay ve yonetim kurulu uyelerine teşekkur ediyorum. "ifadelerini kullandı.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Feride Pelin İnal