Halk otobusunde taciz iddiası sonrası yaşanan tartışma kamerada
Cinsel saldırıda bulunan sapık adama " oğretmenden" tepki geldi
Halk otobusunde cinsel saldırı " bu ben değildim"
BURSA - Bursa şehir ici sefer yapan halk otobusunde iddiaya gore skandal bir taciz olayı yaşandı. Otobuste seyahat eden bir yolcunun yan koltukta oturan bir kadını izleyerek, cinsel tacizde bulunduğu one suruldu. Polis ekipleri tarafından gozaltına alınan şupheli adliyeye sevk edildi.

Olay, Bursa merkez istikametleri arasında hizmet veren bir toplu taşıma aracında, oğle sularında gercekleşti. İddiaya gore, otobuste seyahat eden bir yolcu, yan koltuğunda oturan bir kadını izleyerek cinsel tacizde bulundu. Cinsel saldırı anı kaydedilmezken, diğer yolcular tarafından cep telefonu kamerasıyla ikili diyaloglar anbean kaydedildi. Paylaşılan goruntulerde, kadın yolcunun kendisini kayda aldığını adam, kendisinde olmadığını one surdu.
Oğretmen olduğunu one suren kadın, "Bunun izahı yok bir de genc kızınız var yani bunu daha once yapmadığınız ne malum nereden bilelim? Belki orada oturup başka biri icin daha once yaptınız. Ben fark ettim ve ses cıkardım. Ses cıkarmayanlar da vardı" dedi.
Cinsel tacizde bulunan adam, "Bu ben değildim. O anki ben değilim. Gozlerimi gormuyor musun? Binmekle hata yaptım. Ozur dilerim gercekten. Bu bir hata ben iki taraflı sandım" dedi.
Polis ekipleri tarafından gozaltına alınan şupheli adliyeye sevk edildi.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / GOKAY BAŞDAN