İstanbul'da yaşayan unlu bir televizyoncu olan A.B., evde ic camaşırları ve kıyafetlerinin surekli yer değiştirmesinden oturu, eşinin kendisini aldattığından şuphelenerek eve gizli kamera yerleştirdi. 5 yaşındaki cocuğunun, "Sen yokken eve bir kadın geliyor" demesiyle şupheleri artan kadın, kamera kaydını izleyince şok oldu. Peruk takıp, makyaj yapan ve kıyafetlerini giyen kişinin kocası olduğu ortaya cıktı.
[h=3]SUC DUYURUSUNDA BULUNDU[/h]Olayın yankıları surerken televizyoncu A.B, yaşadıklarını İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'yla paylaştı. Muhendis eşi K.B'nin kadın kıyafetleri giyip makyaj yaparak 5 yaşındaki cocuklarıyla bu kılıkla oynaması nedeniyle 'anne babanın cocuklara zarar verecek şekilde davranması' ve 'nitelikli cinsel taciz' sucları kapsamında suc duyurusunda bulunan A.B, ifadesinde mağdur olan kişinin 5 yaşındaki cocukları olduğunu vurguladı.
[h=3]HER ŞEY AMSTERDAM'DA İŞ BULMASI İLE BAŞLADI[/h]2010 yılında K.B ile evlendiklerini soyleyerek ifadesine başlayan A.B, evliliklerinin ilk yıllarında herhangi belirgin bir sorunla karşılaşmadığını belirtti. A.B ifadesinde yaşadıklarını şu şekilde aktardı: "2017 yılından sonra eşim Hollanda'nın Amsterdam şehrinde iş buldu. Bunun uzerine bir sure bu şehirde yaşadı. Bu donemden sonra eşimin davranışlarında ciddi değişiklikler meydana geldi.
[h=3]"ŞİDDET UYGULAMAYA BAŞLADI"[/h]Gec saatlerde eve alkollu gelmeye başladı. Bana ve cocuğumuza karşı ilgisiz bir hal aldı. Bize, kaba davranarak hatta şiddet uygulamaya başladı. Bu gelişmelerle birlikte dolabımdaki bazı kıyafetlerin ve ic camaşırlarının kullanılmış olduğunu, bazılarının yerinin değişmiş, bazılarının yıkanmış olduğunu fark ettim. Hatta bazılarının uzerinde kuru temizleme etiketleri vardı.
[h=3]"COCUĞUMUZUN DA UYUDUĞU YATAKTA..."[/h]Oğlum bana bu aşamada, 'Anne bu eve sen yokken bir kadın geliyor' dedi. Bende ilk başta aldatıldığımı duşunerek, evde bulunan bebek kameralarını duzenli olarak izlemeye başladım. İzlediğim goruntulerde, bana ait ic camaşırların eşim tarafından giyildiğini gordum. Makyaj malzemeleri ile makyaj yapıyordu. Evde bulunan mini etek, şort gibi kıyafetleri giyip cıkarıyordu. Cocuğumuzun da ustunde uyuduğu yatakta farklı hareketler yaptığını da fark ettim.
[h=3]KADIN KILIĞINA GİRİP OĞLUYLA OYUN OYNAMIŞ[/h]Eşim, kadın kılığında cocuğumuzla oyunlar oynamış. Cocuğumuza cinsel yonden carpık bilgilendirme ve anlatımlarda bulunduğunu fark ettim. Erkeklerin de sutyen takabildiği, etek giyebildiği tarzında bilgileri cocuğumuza inandırmış. Oğluma bu bilgileri nereden oğrendiğini sorduğumda 'Babamdan oğrendim' cevabını verdi. Bunu hem bana hem de psikiyatristlere beyan etti. "