Cocuklarıyla hayata sımsıkı bağlanan bir kadın olan Melek'in mucadele dolu oykusunun anlatıldığı Benim Adım Melek ne zaman saat kacta? Benim Adım Melek yeni bolum fragmanı izle!
[h=3]BENİM ADIM MELEK SON BOLUMDE 38. BOLUMDE NELER OLDU?[/h]Kadriye, Seyit Ali'nin Melek ve cocuklarının uzerine tapu vereceğinden şuphelenir. Bu şupheler Kadriye'yi hangi durumla karşı karşıya bırakacaktır? Alpay'ın ev aldığını oğrenen Funda ona nasıl tepki verecek? Melek, Mahmut ve Mithat birbirlerinden guc almaya calışır. Abisi ve kardeşi Melek icin iyi olan neyse onu yapmaya hazırdır. Aslı Kerem'e parayı geri vermek istese de Funda ona karşı cıkar. Omer Antep'e donduğunde giderken verdiği sozun arkasında durmaya kararlıdır. Zumrut ise Defne'yle Omer'in ilişkisinin bir an once bitmesini istemektedir. Defne, Şirhanların tepkileri sebebiyle isteme işine dair kararsızlıklar yaşar. Ote yandan Omer'in gorev yerini oğrenen Defne bu durumu nasıl karşılayacaktır? Melek her koşulda kızının yanında yer alacağını soyler.
[h=3]BENİM ADIM MELEK YENİ BOLUMDE 39. BOLUMDE NELER OLACAK?[/h]Şirhanlar, Defne'yi istemeye gelmiştir. Şirhanlar ve Karadağlar isteme merasiminde keyifli anlar yaşarken Banu, Mithat ve Seyran'ın farklılıklarını ortaya sermektedir. Onların mutlu giden evliliği nelerle sınanacaktır? Seyran oğrendiği hangi gercek karşısında şok olur?
Aslı, Funda'nın bilerek onu Karadağlara goturduğunu soylerken Funda ortada cekinecek bir şey olmadığını duşunmektedir. Kerem'in Melek'in oğlu olması bir sorun teşkil etmemektedir ona gore. Aslı ise eniştesinin tepkisinden korkmaktadır. Emre ve Kerem arasındaki catışma devam eder. Kerem'in elindeki goruntuler ortaya cıkarsa Emre'yi ne bekleyecektir? Kenan Vildan'ı cocukluğunun gectiği yere goturur. Vildan Kenan'a karşı ne duşunmektedir? Omer'in gitme zamanı gelmektedir. Gitmeden once Defne'ye bir surpriz yapar. Locada işler karışır. Kucuk Seyit Ali hastalanıp annesini yanında isterken, Melek duşuk bağışıklığıyla ne yapacaktır?
Benim Adım Melek dizisi yeni bolum 39. bolum fragmanı icin BURAYA tıklayın [h=3]BENİM ADIM MELEK GENE HİKAYESİ NEDİR?[/h]Melek'in, ailesi ve cocuklarıyla hayatını yeni baştan inşa etmesini konu alıyor. Dizide bir annenin ayakta kalma cabası ve uc cocuğuyla verdiği yaşam mucadelesine dikkat cekiliyor.Melek'in hayattaki en kıymetlileri: cocuklarıdır. Melek, yaşadıklarından dolayı uc cocuğuyla baba ocağına donerken bir yandan gozu yukseklerde olan kızı Defne'nin başına buyrukluğu ve isyankarlığıyla mucadele edip, diğer yandan oğlu Kerem'in futbol sevdası yuzunden başına gelenlerle ve kavgacı tavırlarıyla uğraşacak. Kucuk oğlu Seyit Ali ise her durumda mutlu olacak bir şey bulan hayat dolu karakteriyle her daim annesinin neşe kaynağı olmayı başaracak.