Başarılı oyuncu kadrosu ve guclu senaryosuyla izleyicileri ekrana kilitleyen Masumlar Apartmanı dizisi, dun akşam yayınlanan bolumuyle her hafta olduğu gibi yine Twitter'da gundem oldu.
[h=3]SAFİYE VE GULBEN BİRBİRİNE GİRDİ[/h]Masumlar Apartmanı'nın son bolumune Safiye ve Gulben'in kavgası damga vurdu. Evlilik hayalleri kurduğu Esat'ın kendisini sevmediği soylemesi uzerine Gulben buyuk bir yıkım yaşadı. O anlara şahit olan Safiye ise Gulben'i zorla eve goturdu ve annesinin yıllar once kendisine yaptığı gibi bağırmaya başladı.

Cılgına donen Safiye, Gulben'in cok sevdiği aşk romanlarını camdan dışarı attı. Gulben ise annelerinin kıyafetlerini sokağa attı. İkili arasındaki kavgaya o anda sokakta olan İnci de şahit oldu.
[h=3]HAN, SIRLARINDAN BİRİNİ ACIKLADI[/h]Han ise radikal bir karar alarak, artık İnci'ye ailesiyle ilgili gercekleri soylemeye karar verdi. Han, yıllardır cop ev olarak kullandıkları dairenin kapısını acarak İnci'ye gosterdi. "Bana gercekte kim olduğumu soruyorsun. Belki anlatamam ama gosterebilirim. Bu ne biliyor musun İnci? Bu benim hayatım işte. Hoş geldin" diyen Han, İnci'ye buyuk bir şok yaşattı.
Ote yandan apartman icinde Han ve İnci'yi takip eden Safiye, cop evin kapısının acıldığını gorunce neye uğradığını şaşırdı.
[h=3]TWITTER'DA GUNDEM OLDU[/h]Yayınlandığı her bolumle Twitter'da gundem olan Masumlar Apartmanı, Han'ın İnci'ye gercekleri gosterdiği anlar da yeniden cok konuşulmaya başlandı. Dizi icin Twitter'da "Soluksuz izlediğim bir bolum oldu" yorumları yapıldı.