Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yapılan bakanlık atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı. Adalet Bakanlığı, Kultur ve Turizm Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı ile bazı kurumları ilgilendiren kararlar bugun itibariyle yururluğe girdi.
[h=3]SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI[/h]Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında acık bulunan Kalkınma Ajansları Genel Mudur Yardımcılığına Mustafa Işık, Metroloji ve Sanayi Urunleri Guvenliği Genel Mudur Yardımcılıklarına Hasan Huseyin Mutlu ile Sıdıka Ciğdem Kanmaz, Cankırı Mudurluğune Emrullah Celepverdi, Zonguldak Mudurluğune Yaşar Karaman atandı.

[h=3]TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI[/h]Tarım Bakanlığı'nda acık bulunan Hukuk Hizmetleri Genel Mudurluğune Dursun Kelkit, Bartın Tarım ve Orman Mudurluğune Yasin Onder getirildi.
[h=3]TİCARET BAKANLIĞI[/h]Ticaret Bakanlığında acık bulunan ticaret mufettişliklerine, yeterlik sınavında başarı gosteren ticaret mufettiş yardımcıları Osman Akkor, Adem Demirci, Cengiz Soylu, Selcuk Deligoz, Goksel Cetinkol ve Emin Ozer atandı.
[h=3]ADALET BAKANLIĞI[/h]Resmi Gazete'de yayımlanan atamam kararına gore Adalet Bakanlığında acık bulunan adalet başmufettişliklerine, Kerem Kerim Arslan, Berkay Altuğ, Mehmet Oğraş ve Semih Cayonu getirildi.
[h=3]KULTUR VE TURİZM BAKANLIĞI[/h]Kultur ve Turizm Bakanlığında acık bulunan Bilecik Kultur ve Turizm Mudurluğune Serkan Bircan, Canakkale Kultur ve Turizm Mudurluğune Murat Yılmaz, İzmir Kultur ve Turizm Mudurluğune Murat Karacanta, Kırıkkale Kultur ve Turizm Mudurluğune Bitlis Kultur ve Turizm Muduru Ramazan Gencan ile Niğde Kultur ve Turizm Mudurluğune Alper Lutfi Goncu atandı. Adana Kultur ve Turizm Muduru Sabri Tari gorevden alındı.
[h=3]MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI[/h]Milli Eğitim Bakanlığında acık bulunan Bilecik Milli Eğitim Mudurluğune Mustafa Sami Akyol, Kırklareli Milli Eğitim Mudurluğune Huseyin Kalkan getirildi. Zonguldak Milli Eğitim Mudurluğune Yalova Milli Eğitim Muduru Ali Tosun, Yalova Milli Eğitim Mudurluğune Abdulaziz Yeniyol atandı.
[h=3]SAĞLIK BAKANLIĞI[/h]Sağlık Bakanlığında acık bulunan başmufettişliklere Eda Karataş ve Mesut Uk getirildi.
[h=3]SGK[/h]Sosyal Guvenlik Kurumu Başkanlığı Sigorta Primleri Genel Muduru Ahmet Acıkgoz gorevden alındı, yerine Savaş Alıc getirildi.
Tapu ve Kadastro Genel Mudurluğu 12. Bolge Mudurluğune 22. Bolge Muduru Tamer Taşkıran, 22. Bolge Mudurluğune İsmail Erturk ve 3. Bolge Mudurluğune Yusuf Meşhur atandı.
Eti Maden İşletmeleri Genel Mudurluğu 1. Hukuk Muşaviri Ali Rıza Gok gorevden alındı. Bu suretle boşalan 1. Hukuk Muşavirliğine Hikmetullah Arvas getirildi.
Turkiye Elektrik İletim AŞ Genel Mudurluğunde acık bulunan Genel Mudur Yardımcılığına alınan son dakika bilgisine gore Deniz Coşkun atandı.