Merhaba
Sonbaharın varlığını kabul edip, onunla iyi gecinmek zorunda olanlardan mısınız?
Ve ya savaşcı ruhunuzu kısa kollu tişortler ile devam mı ettiriyorsunuz, pes etmenin zamanı gelmedi mi?
Ya ceketler ne alemde, kazaklar, trikolar..
Bu kış ceketlerin adeta “değişiyorum, değiştikce gelişiyorum” donemi, herkes ceketler ile oynuyor, Tom Ford amca ceketler icin triko tasarlamış bile.. Loro Piana ise ‘ceketsiz olmaz’ diyenlerin cenneti durumuna gelmiş.
Reklam kokmayan favorimi ben geceyim hemen;

Aspesi’nin naylon blazer’larına bittim, su gecirmez naylon kumaşlardan klasik kesimli ceketler fonksiyonel oldukları kadar, kalıplarıyla da şaşırtıcılar, bakın derim fikir olsun, elbet zikre donuşur.
Pekala cekette anlaştık, biz bu ceketlerin iclerine ne giyiyoruz?

Şu aralar en kuvvetli secenek pamuk ve pamuk karışımlı trikolar, ince bukumlu iplikler ile ince orulmuş olmaları onemli bir ayrıntı, bu konuda uzman merak edenlere; John Smedley (johnsmedley.com)
Devamında ise kış kendini gosterdikce siz de yun-ipek-kaşmir uclusu ile iyi bir defans yapabilirsiniz, adres veriyorum not alın; Prada & Zegna.
Tamamlayıcı bir sır veriyorum ayrıca, evet sır oyle herkes ile paylaşmayın, trikolarınızın eş renklerinde alacağınız birkac cift corap size elbet geri donecektir..
http://www.erkekmagazin.com/ceket-triko-kardesligi