Kızların cok hoşlandığı ama erkeklerin nefret ettiği moda trendleri vardır. Aklına giymekten cok hoşlandığın ama erkeklere itici gelen hic kıyafet geliyor mu? Yazının devamında kızların giymekten kendini alamadığı ama erkeklerinse hic hoşlanmadığı sekiz trendi okuyacaksın. Bunlardan bazılarını ne yazık ki ben de cok seviyorum, ama hic kuşkusuz ki onlardan kurtulmalıyız.

1. UGGS

Bir insan nasıl Uggs’tan nefret eder. Onlar cok cok rahat değil mi? Ama durum bu eğer rahatına duşup Uggs kullanırsan erkekler bundan hoşlanmayacak. Boylece Uggs erkeklerin nefret ettiği trendler sırasında ilk yeri alıyor. Bu kış onları dolabında gorunce bu kuralı hatırla.

2. NEON RENKLERDE HERHANGİ BİR ŞEY

Erkeklere katılıyorum, bu cok da moda olan bir şey değil. Parlak neonlar insanın uzerinde cok sınırlı bir alanda taşınmalı belki sadece bileklik olarak. Kesinlikle parlak neon bir pantolon giymemelisin. Size soz veriyorum ki bunlar cok kotu ve kimse beğenmiyor.

3. JEGGİNG TUR JEANS

İşte buna cok şaşırmıştım. Bunun arkasında yatan neden erkeklerin jeggins tur pantolonların aptalca olduğunu duşunmesi. Benim hic jeggings pantolonum yok ama oncesinde bu pantolonları giyen kızlar gordum ve artık erkeklere katılıyorum. Hey kızlar bu pantolonlarınızı cıkarıp atın ve goreceksiniz ki erkekler daha cok beğenecek.

4. AŞIRI DRAMATİK MAKYAJ

Erkekler bazen makyajdan hoşlanıyor ama bazen de makyajsız karşılarına cıktığında daha cok mutlu oluyorlar. Ya aşırı makyaj yaptığında? İşte bu erkeklerin nefret ettikleri turden bir durum. Mutlu hissetmek icin makyaj yapmak istiyorsan bunu az bir olcude yap. Hafif makyaj bazı durumlarda cok daha iyi oluyor: Biraz dudak parlatıcı, hafif goz kalemi, biraz far ve pudra. İşte hepsi bu!

5. BİLEK TOZLUĞU

Bunlar neden ve nasıl moda oldu, hicbir fikrim yok. Bunlardan nefret ediyorum ve hayatımda hic giymedim. Bunların seksenlerde kalmış olması gerekiyor. Eğer soğuk bir alanda dans etmiyorsan bunlardan uzak durmalısın.

6. ŞALVAR TURU PANTOLONLAR

Bunlardan hic gordun mu? Bunlar tekrardan niye moda oldular hicbir fikrim yok. Durun, bunlar iğrenc gozukuyor. Kalca bolgesi cok şişkin ve ayak bolgesi gereksiz dar, bunlar birleşince ortaya garip bir goruntu cıkıyor. Erkeklerin neden bunlardan bu kadar nefret ettiklerini anlayabiliyorum.

7. GENİŞ GUNEŞ GOZLUKLERİ

Bu gozlukleri kullanmaktan kendini geri alamıyorum. Tek bildiğim onları cok sevdiğim. Bu tarz gozlukler cok şık ve karizmatik. Başkası takıyorsa ben niye takmayayım ki! Erkekler size sesleniyorum, şu gozluklere bir daha bakın gercekten hoşlanmıyor musunuz?

8. AŞIRI DAR PANTOLONLAR

Evet kızlar buna inanabiliyor musunuz? Onlar gercekten bu tarz pantolonlardan hoşlanmıyorlar. Eğer zayıfsan bu dar pantolonlar sana yakışıyor ama erkekler bunlardan coğu zaman hoşlanmıyorlar.

Durum bu, ne kadar da modaya uysan erkeklerin hoşlanmadığı taraflar var. Onları memnun etmek zor.

Sadece onların zevkine uyarak kendi stilini değiştir demiyorum ama biraz da erkeklerin fikirlerine uymak lazım. Erkeklerin uyduğu ama biz kızların nefret ettiği ne tur modalar var?

http://www.hurrem.com/erkeklerin-nef...8-moda-trendi