Metin Ozturk kimdir, kac yaşında, nereli? Galatasaray başkan adayı Metin Ozturk kimdir? Galatasaray'da başkanlık yarışı icin heyecan başladı. Adaylar isimlerini acıklamaya başladı. Peki, Galatasaray başkan adayı olacağını duyuran Metin Ozturk kimdir? İşte sarı kırmızıların merak ettiği isim!
[h=3]METİN OZTURK KİMDİR?[/h]Gectiğimiz sene Nisan ayında yeniden GSYİAD Başkanı secilen, Dursun Ozbek'in listesinde yer alıp secimlerde Mustafa Cengiz'e kaybeden Metin Ozturk, Galatasaray'da Aralık ayında yapılacak secimlerde başkan adayı olduğunu acıkladı.
Metin Ozturk, 1961 yılında İstanbul'da doğdu. Ozturk, 1985 yılında Sigortacı gazetesini cıkarmaya başladı. Ozturk daha sonra Guneş Reklamcılık olarak sigorta şirketlerinin basın danışmanlıklarını da alarak alanında bir ilki gercekleştirdi. Sigorta sektorune 15 yıldır Sigortacı gazetesi ile hizmet veren ve gazetesindeki araştırmacı imajıyla sigorta sektorundeki yerini guclu bir hale getiren Metin Ozturk, Akademi Bilgisiyarı da satın alarak Yonetim Kurulu Başkanlığı gorevini ustlendi.
[h=3]METİN OZTURK GALATASARAY BAŞKANI ADAYI MI OLDU?[/h]Galatasaray Kulubu Yonetim Kurulu, oy birliğiyle 19-26 Aralık'ta yapılmak uzere secim kararı aldı. Secim kararının ardından Galatasaray Divan Kurulu uyesi ve eski GSYİAD Başkanı Metin Ozturk, adaylığını acıkladı. Ozturk, yaptığı yazılı acıklamada, "Galatasaray Yonetim Kurulu secim kararını acıkladı. Her zaman plansız ve baskın secimlerin Galatasarayımıza zarar verdiğini duşundum. Ben ve ekibim, gerek yaptığımız calıştaylarla, gerekse yuz yuze toplantılarla son 14 ayda, 1.200 uyemiz ile bir araya geldik. Yuzde 40 değil, yuzde 100 hazırız. Sorunları biliyoruz. Guclu ekibimizle ve camiamızın desteğiyle cozemeyeceğimiz sorun yok" ifadelerine yer verdi.
[h=3]GALATASARAY BAŞKAN ADAYLARI KİMLER?[/h]Ebru Koksal, Hamdi Yasaman, Metin Ozturk, Haluk Ulusoy ve Ali Sabancı one cıkan isimler. Ancak hepsi adaylıklarını acıklamadı.
[h=3]EBRU KOKSAL KİMDİR?[/h]Gundemde şimdilik 4 aday one cıktı. Birincisi Ebru Koksal. Turkiye'de futbolu en iyi bilen kadın olarak tanınıyor. UEFA ile cok yakın ilişkileri var. İtalya, İngiltere gibi ust duzey futbol ulkelerinde buyuk saygınlığı bulunuyor. En onemlisi Turkiye'nin karanlık futbol ortamına guzellik katabilir.
[h=3]HAMDİ YASAMAN KİMDİR?[/h]Duygun Yarsuvat doneminde asbaşkandı. Hukukcu. Galatasaray'ın şu anda bir futbol aklından cok TFF, UEFA ve FIFA ile davalarında buyuk faydası dokunabilir. Bu cevrelere gore Fatih Terim zaten Galatasaray'da futbol aklı. Kulube de hukuksal sorunları cozecek bir kişi şart...
[h=3]HALUK ULUSOY KİMDİR?[/h]Ucuncusu her secimde adı gundeme gelen Haluk Ulusoy… G.Saray icin vaktini de parasını da harcamaya hazır. Ama şu ana kadar kendisine yol verilmedi. Belki de şimdi zamanı gelmiştir. "Kuracağı yonetim kurulunun kulubu taşıyacağına inanırsak destek oluruz" sozleri yukseliyor.
[h=3]ALİ SABANCI KİMDİR?[/h]"Camianın yeni ve genc beyinlere ihtiyacı var… Ali Koc, F.Bahce'ye başkan oldu. Karşısına Ali Sabancı'yı cıkarırsak Turk futbolu mukemmel rekabet yılları yaşar. Bir Sabancı, bir Koc'tan geriye duşmek istemeyecektir. Ali Sabancı uzerinde de durmalıyız" diyenler de cok.