Yer aldığı yapımlardaki rolleriyle ve sosyal medyadaki paylaşımlarıyla cok beğenilen Hazar Erguclu, ozel hayatıyla da dikkatleri uzerine cekiyor. Son olarak yeni cıkacak olan dizisi Alev Alev ile yeniden gundeme gelmektedir. Peki, Hazar Erguclu kimdir, kac yaşında? Hazar Erguclu'nun sevgilisi kimdir?
[h=3]HAZAR ERGUCLU KİMDİR?[/h]Genc oyuncu Hazar Erguclu, 1 Ocak 1992 yılında Kıbrıs'ta dunyaya geldi. Lefkoşa Turk Belediyesi'nde genclere yonelik tiyatro calışmaları yapan Erguclu, ilk profesyonel oyunculuk kariyerine ''Golgeler ve Suretler'' adlı sinema filmiyle adım attı.
Lefkoşa Turk Belediyesi'nde genclere yonelik tiyatro calışmaları yapan Hazar Erguclu, Derviş Zaim'in yonettiği Golgeler ve Suretler adlı sinema filmiyle profesyonel oyunculuğa adım atmıştır. 7 Eylul 2011 tarihinden itibaren ise Kuzey Guney adlı dizide canlandırdığı Simay Canay karakteri ile televizyonda gorunmeye başlamıştır. Medcezir dizisinde Eylul adlı karakteri canlandırmıştır. Daha sonra Analar ve Anneler dizisinde Kader adlı karakteri canlandırmıştır. En son 2016 Aralık'ta bitmiş olan Yuksek Sosyete adlı dizide Cansu karakterini canlandırmıştır.

[h=3]HAZAR ERGUCLU KAC YAŞINDA?[/h]1992 yılında dunyaya gelen Hazar Erguclu, 28 yaşındadır.
[h=3]HAZAR ERGUCLU DİZİLERİ VE FİLMLERİ[/h]Benim Dunyam
Aclığa Doymak
Golgeler ve Suretler
Dizileri
Yuksek Sosyete
Analar ve Anneler
Medcezir
Kuzey Guney
Ahlat Ağacı
Alev Alev
[h=3]HAZAR ERGUCLU'NUN SEVGİLİSİ KİMDİR?[/h]Hazar Erguclu'nun şu anda Onur Unlu adlı yonetmenle bir birlikteliği vardır.
[h=3]HAZAR ERGUCLU INSTAGRAM[/h]Hazar Erguclu, Instagram hesabını hazarerguclu kullanıcı adıyla kullanmaktadır.