Yardım calışmaları, videoları ve estetik operasyonları ile manşetlerde yerini alan Murat Ovunc kimdir? Murat Ovunc kac yaşında, nereli? Murat Ovunc ne iş yapıyor?
[h=3]MURAT OVUNC KİMDİR?[/h]Instagram hesabından paylaştığı birbirinden komik videolarla geniş bir takipci kitlesine ulaşan Murat Ovuc, 1968 yılında Van'da dunyaya geldi, aslen Vanlı'dır. 5 kardeşten en kucuğu olan Ovuc, yardımsever yapısıyla da sevenlerinin gonlune taht kurdu. Tarot falı bakıp, yaşam kocluğu da yapan Murat Ovuc, Pertevniyal Lisesi'nde eğitim gordukten sonra, Bahceşehir Universitesi İşletme Bolumunu tamamladı. 6 yıl kadar evli olan Ovuc'un bir de oğlu bulunuyor. Fenomen isim, sosyal medyada 18 ay askerlik yaptığını da acıkladı.

[h=3]MURAT OVUNC NE İŞ YAPIYOR?[/h]Başarılı fenomen, videolarının yanı sıra, Sedat Kapurtu'nun yonetmenliğini ustlendiği, 17 Ağustos 2018 tarihinde vizyona giren Benim Adım Osman isimli filmde oyunculuğunu sergiledi. Sosyal medyadan tanınan Ovunc bu durumu ticarete ceviren isimler arasında.