Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Cınar, Dilek Mahallesinde yaşayan Makbule Sultansuyu isimli yaşlı kadının sosyal medya uzerinden yaptığı cay davetini geri cevirmedi. Başkan Cınar, yaşlı kadını evinde ziyarete ederek, hayır duasını alıp sohbet etti.
Dilek Mahallesi Başpınar Tansel sokakta ki evinde yalnız yaşayan Makbule Sultansuyu isimli kadın, gectiğimiz gunlerde sosyal medya uzerinden " Canım Başkanım AK Parti'nin yoluna can kurban olsun, beş cocuğumda AK Parti'li, Allah işini rast getirsin, bir gunde seni buraya yanıma gelip cay icmeni, sohbet etmeni istiyorum. Beni yalnız bırakma" şeklinde ki sozleriyle Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Cınar'ı davet etmişti.
"Sen cağırırsın da biz gelmez miyiz"
Davetten haberdar edilen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Cınar ise, yaşlı teyzeye surpriz bir ziyaret gercekleştirdi.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Cınar'ı karşısında gorunce buyuk bir mutluluk yaşayan Makbule Sultansuyu, teşekkurlerini sunup cay ikram etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Makbule Sultansuyu, " Allah, Başkanımızdan binlerce kez razı olsun, mahallemize cok guzel hizmetler yaptı, bende teşekkur icin cağırdım, kendisi de geldi, cok memnun oldum" diye konuştu.
"Hayır dualarını bizden esirgemeyen makbule teyzemizin her an emrindeyiz"
Makbule Sultansuyu'ya sağlıklı ve huzurlu omurler dileyen Cınar, " Dilek mahallemizde yalnız yaşayan Makbule Sultansuyu teyzemiz, gectiğimiz gunlerde bizi cay icip, sohbet etmeye davet etti. Makbule teyze cağırır da biz gelmez miyiz, kendisine surpriz bir ziyaret gercekleştirdik. Makbule teyzemiz yalnız yaşıyor, bizlerde onun evladıyız. Her an emrindeyiz, her hangi bir ihtiyacında elimizden gelenin fazlasını yaparız, bundan musterih olsun. Onun guler yuzu ve hoş sohbeti her şeyden kıymetlidir. Ulkemiz ve kentimiz icin calışırken bu tur guzel sohbetlerden buyuk bir moral kazanıyoruz. Bizi ayakta diri ve guclu tutan, Makbule teyzemiz gibi tum hemşerilerimizin hayır dualarıdır. Rabbim teyzemize sağlıklı ve guzel omurler nasip etsin. Hayır dualarını ve hoş sohbetini bizlerden esirgemeyen teyzemize bu guzel misafirperverliğinden, guzel sozlerinden dolayı teşekkurlerimi sunuyorum" dedi.
"Hemşerilerimizle aramızdaki gonul koprulerimiz cok sağlam"
Vatandaşlarla aralarında ki gonul koprulerinin sağlam olduğunu dile getiren Başkan Cınar, " Sayın Cumhurbaşkanımızın uzerinde buyuk ozenle durduğu gonul belediyeciliği hizmetlerine bizler cok buyuk onem veriyoruz. Hemşerilerimizin hem bu tur davetlerine icabet ediyoruz hem de mahalle ve esnaf ziyaretlerimizle toplumdaki birlik ve beraberlik ruhuna katkı sağlamaya calışıyoruz. Bizler bir olduğumuz muddetce iri oluruz, diri oluruz. Yunus Emre'nin dediği gibi: 'Biz gelmedik kavga icin, bizim işimiz sevgi icin. Hakkın evi gonullerdir, gonuller yapmaya geldik.' Allah'a hamdolsun ki hemşerilerimizle gonul koprulerimiz cok sağlamdır. Bu kopruleri daha sağlamlaştırmak adına bu tur programlara sık sık yer veriyoruz. Hemşerilerimizin mutluluğu ve sağlığı icin ne gerekiyorsa yapıyoruz" diye konuştu. - MALATYA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı