Mersin-Tarsus Tarımsal Urun İşleme İhtisas Organize Sanayi Bolgesi (TUİOSB) Yonetim Kurulu Başkanı Gul Akyurek Balta, Hazine ve Maliye Bakanı olarak atanan AK Parti Mersin Milletvekili, TBMM Plan ve Butce Komisyonu Başkanı Lutfi Elvan'ı kutlayıp, yeni gorevinde başarılar diledi.
TUİOSB'nin kuruluşunun her aşamasında buyuk destek veren Lutfi Elvan'ın sahip olduğu bilgi birikimi ve tecrubesiyle Hazine ve Maliye Bakanı olarak da ulkenin kalkınmasında onemli hizmetlere imza atacağına inandığını vurgulayan Balta, Bakan Elvan'ın Mersin'in gelişmesi ve buyumesi icin yurutulen projelerin yakın takipcisi olduğunu, duyarlı ve cozum odaklı gayretler gosterdiğini kaydetti. Gul Akyurek Balta, "Bakanımız Lutfi Elvan, daha once yuruttuğu gorevlerde ulkemizin buyumesi, istihdam ve yatırımların artırılması, milli gelirimizin yukseltilmesi icin buyuk gayret gostermiştir. Bakanımız, Mersin'in tarımsal uretimini yuksek katma değere donuşturecek bir uretim ussu haline gelecek Mersin-Tarsus Tarımsal Urun İşleme İhtisas Organize Sanayi Bolgesi'nin kurulmasında da bizlere tam destek vermiştir. İstişare, ortak akıl ve koordinasyonla yuruttuğumuz calışmalarımıza yeni donemde de daha guclu destekler vereceğine olan inancımız tamdır. TUİSOB Yonetim Kurulumuz ve İhtisas OSB'mizdeki tum yatırımcılarımız adına 'hayırlı olsun' diyor, yeni gorevinde başarılar diliyoruz" dedi. - MERSİN
Kaynak: İhlas Haber Ajansı