Dun mesai bitimi ile aracına binip evine giden Sultanbeyli Yunus Emre Orta Okul Muduru Adem Işık, Ataşehir'de evinin onunde aracından indiği sırada kimliği belirlenemeyen iki kişinin saldırısına uğradı.
[h=3]İMDADINA CEVREDEKİ VATANDAŞLAR YETİŞTİ[/h]Akşam saatlerinde evinin onunde aracından iner inmez saldırıya uğrayan Işık, aldığı darbelerle yere yığıldı. Başına ve sırtına gelen tekme ve yumruklarla acı icinde duştuğu yerden kalkamayan Işık'ın imdadına cevredeki vatandaşlar yetişti. Olay yerine cağrılan ambulansla hastaneye kaldırılarak beyin ve sırt tomografisi cekilen Adem Işık'ın omurgasında uc, kafatası goz kenarında ise iki kırığın oluştuğu belirtildi. İş goremez raporu alan 'Işık'ın tedavisi devam ediyor.

[h=3]"ALDIĞIM DABELERLE SIRTIM VE KAFAM COK ACIYORDU"[/h]Tedavisi sonrası uğradığı saldırıyla ilgili bir acıklama yapan Işık, "Her zaman olduğu gibi mesai bitiminde aracıma binerek Ataşehir'deki evime doğru gittim. Evimin yakınında bulunan bir fırından ekmek aldıktan sonra sokağıma aracımı park ederek indim. Aracımı kilitlemeye calıştığım anda sağ gozum uzerine şiddetli bir darbe aldım. Aldığım darbenin etkisiyle şok ve acı icinde yere duştum. Yerdeyken bircok yumruk ve tekme darbesi aldım. Saldırının kac dakika surduğunu bilmiyorum. Ama aldığım darbeler nedeniyle sırtım ve kafam cok acıyordu. Saldırganların bere ya da maske taktığını gordum. Benim hic kimseyle ne husumetim ne de bir alışverişim var. Ben evimden işine, işinden evine giden bir adamım. Ancak uzun yıllar okulda hizmetli olarak calışan ve okulun bir sınıfını muştemilat olarak kullanan birini sınıfı işgal ettiği icin okuldan gonderdim. Okuldan cıkmadan once beni ve mudur yardımcımı tehdit etmişti. Ben bu kişiden şupheleniyorum. Genc ve atletik olan saldırganların yuzlerini gormediğim icin kimsenin gunahına giremiyorum" dedi.
[h=3]"EVİMİN ADRESİNİ NERDEN BULDULAR?"[/h]"Mudur olarak goreve başladığım gun okulda detaylı calışma başlattım. Oğrenci fazlalığından dolayı sınıfların yetersiz olduğunu gordum. Buyuk bir sınıfın muştemilat olarak kullanan hizmetliye burayı sınıf yapacağımı soyleyerek boşaltmasını istedim. Uzun bir sure sınıfı boşaltmamak icin direndi. Ama ben oğrencilerimi duşunerek işgal ettiği sınıfı boşaltmasını sağladım. Bu şahıs ve bir arkadaşı beni ve yardımcımı defalarca tehdit etti. Kendilerinden şikayetci olduk. Muştemilatı işgal eden şahıs yardımcıma odasında saldırıda bulundu tehdit etti. Yapılan saldırı ve tehditler karşısında yardımcım daha fazla dayanamayarak tayini isteyip gitti. Gectiğimiz hafta Necmi adında biri okula gelip sınıf sınıf dolaşıp beni arıyormuş tehdit etmek icin. Nemci dediğim kişi daha once hizmetli ile birlikte bizi tehdit edendir. Ben okulumu ve oğrencilerimi korumak icin bu saldırıya maruz kaldım. Benim anlamakta zorluk cektiğim konu ise bu saldırganlar kim ya da kimler tarafından organize edildi. Evimin adresini kim verdi bunlara. Evimin adresini sadece mudur yardımcılarım bilir. Okulumda cok ciddi huzursuzluk ve kaos hakim. Oğretmenlerim de tehdit altında. Ben gerekli yerlere bilgileri verdim. Mufettişler konuları detaylıca araştırıyor. Ama bunlar durmak bilmiyor. Her an başımıza daha kotu şeyler gelebilir. Acıkcası can korkusu taşıyoruz." şeklinde konuştu.