2021 U21 Avrupa Şampiyonası Grup Eleme maclarında Avusturya ve Kosova ile karşılaşacak olan Umit Milli Takımı'nda Teknik Direktor Tolunay Kafkas, yaptığı acıklamada, "Kazanmanın otesinde guclu bir oyun sergilemek istiyoruz" dedi.
Umit Milli Futbol Takımı, Avusturya macının hazırlıklarını surduruyor. Milliler, bu kapsamda Samsunspor Futbol Akademisi'nde bir antrenman yaptı. Avusturya macı ile ilgili basın mensuplarına acıklamalarda bulunan Umit Milli Takımı Teknik Direktoru Tolunay Kafkas, "Avrupa Şampiyonası'nın son 2 macını Avusturya ve Kosova ile oynayacağız. İddiamız kalmamasına rağmen bizim icin prestij icin onemli maclar. 2 macı da kazanmak istiyoruz. Kazanmanın otesinde guclu bir oyun sergilemek istiyoruz. Bugun cift antrenman, yarın tek antrenman yapacağız. Perşembe akşamı stratejik antrenman yapıp cuma gunu maca hazır olacağız. Altını cizerek soyluyorum, kendi insanımıza kendi oyuncumuza guveniyorum. Onların potansiyeline inanıyorum. Turk antrenorluğune inanıyorum. Birtakım sorunları aştığımız zaman ulke futbolunun daha iyi yerlere gideceğini umut ediyorum" diye konuştu.
İlker Karakaş: "İngiltere macında şanssızlıklar yaşadık"
Umit Milli Takım oyuncularından İlker Karakaş ise, hazırlıkların cok iyi bir şekilde devam ettiğini belirterek, "Gruptaki son 2 macımızı da kazanıp en iyi şekilde bitirmek istiyoruz. Antrenmanımız yoğun geciyor. Herkes cok mutlu burada, bir aile ortamı var. 99 ve 98 neslinin son kampı elimizden geldiğince arkadaşlarımız ile vakit gecirip grubu en iyi şekilde bitirmek istiyoruz. Tolunay hocayla beraber artan bir performansımız vardı. İngiltere macında şanssızlıklar yaşadık. 2-1 mağlup olduk ama macın hakkı bu değildi. İnşallah son 2 macımızda galip geleceğiz" şeklinde konuştu.
Umit Milli Futbol Takımı, 2021 U21 Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri'nde 13 Kasım'da Avusturya, 17 Kasım'da da Kosova ile karşılaşacak. Karşılaşmalar Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda yapılacak. - SAMSUN
Kaynak: İhlas Haber Ajansı