Zonguldak'ın Ereğli ilcesi Muftusu Sabri Kutukcu, Kızılay Derneği Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yaşar Ciğer'i ziyaret etti.
Konya'nın Meram ilcesi Muftusu iken 2 ay once Kdz. Ereğli İlce Muftuluğu gorevine atanan Sabri Kutukcu Kızılay Derneği Kdz. Ereğli Şubesi'ne iade-i ziyarette bulundu. Kdz. Ereğli Muftusu Kutukcu ziyarette yaptığı konuşmasında Ereğli'ye STK temsilcileri ile birlikte guzel hizmetler yapacaklarını soyledi. Kutukcu konuşmasında "Yaklaşık 2 ay once Karadeniz Ereğli İlce Muftuluğu gorevine başladım. Bize ziyarete gelen sivil toplum kuruluşları ve esnaf kardeşlerimize ziyaretlere başladık. Bu noktada ilk ziyaret ettiğimiz yerlerden bir tanesi Kızılay Kdz. Ereğli Şubemiz oldu. Ben kendilerine daha once yapmış oldukları desteklerden dolayı teşekkur ediyorum. İnşallah bundan sonra da hem Kızılay'ımız ile hem de diğer sivil toplum kuruluşlarımız ile Ereğli'mize guzel hizmetler yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Kızılay Derneği Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yaşar Ciğer'de muftuluğun gerek kan bağışı kampanyaları ve gerekse yardım kampanyalarına verdiği desteklerden dolayı kendilerine teşekkur etti. Ciğer konuşmasında şu ifadelere yer verdi; "İlce Muftumuzu daha once ziyarete gitmiş 'Hayırlı olsun' temennisinde bulunmuştuk. Muftumuze ilcemize 'Hoş geldin' demiştik. Kızılay'ımız ve muftuluğumuz ile olan calışmalarımızda neler yapılabileceği konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Muftumuz sağ olsun; kendisi bugun şubemizi ziyaret etti. Bundan sonraki surecte ozellikle sağlığın ne kadar onemli olduğunun bir kez daha anlaşıldığı bu donemde muftuluğumuz ile ic ice calışmaları yapılarak Ereğli'ye hizmet etmeye devam edeceğiz."
Başkan Ciğer ziyaret anısına Kdz. Ereğli Muftusu Kutukcu'ye hediye takdiminde bulundu. - ZONGULDAK
Kaynak: İhlas Haber Ajansı