Google, Pixel serisi ile akıllı telefon pazarının en populer modellerini ortaya koymasa da Pixel modellerine ozgu bir kamera uygulaması olan GCam (Google Camera), tum Android ekosisteminin en iyi kamera uygulamalarından biri olarak kabul ediliyor.
Google, GCam’in sunmuş olduğu performansın farkında olduğundan diğer tum hizmetlerinin aksine GCam’i Play Store’da yayınlayıp tum akıllı telefonlarda kullanılabilen bir uygulama haline getirmiyor. Yine de bağımsız geliştiriciler, GCam icin ceşitli APK’lar yayınlayarak farklı Android telefonların da GCam’den faydalanabilmesini mumkun kılıyor.
[h=2]GCam 8.0, yapay zeka geliştirmeleriyle daha iyi sonuclar ortaya koyuyor[/h]
Bağımsız geliştiriciler son olarak GCam 8.0 surumu icin bir APK yayınladılar. Temelde tum Android telefonlara yuklenebilen uygulamadan faydalanmak icin ilk koşul, Android 10 ya da daha yeni bir Android surumu calıştıran bir akıllı telefona sahip olmak. İkinci koşul ise akıllı telefonunuzun camera2 API desteğine sahip olması.
[h=2]Google Camera (GCam) 8.0 ozellikleri[/h] Video kaydı sırasında otomatik “Rahatsız Etmeyin” modu Video cozunurlukleri arasında hızlı geciş Yeni “Ayarlar” arayuzu 24 FPS video kaydı 4K 60 FPS video kaydı Fotoğrafların parlaklığını ve HDR duzeyini ayarlamak icin pozlama ayarları En iyi fotoğrafı yakalamak icin “Tanıdık Yuzler” ozelliği En iyi fotoğrafı yakalamak icin sanal deklanşor tuşuna basılı tutma ozelliği Yapay zeka geliştirmeleri
[h=2]Google Camera 8.0 nasıl yuklenir?[/h] #Adım 1: İlk olarak GCam 8.0 APK’sını indirin. #Adım 2: Ayarlardan “Bilinmeyen kaynaklardan uygulama yuklemeye” izin verin. #Adım 3: İndirdiğiniz APK’yı acın ve uygulamayı yukleyin. #Adım 4: Uygulamayı kullanmaya başlayabilirsiniz. Google Camera 8.0, bağımsız geliştiriciler tarafından piyasaya surulen bir APK ile yuklendiğinde uygulamayı yuklemeniz halinde sorumluluk tamamen size aittir. Ayrıca uygulamanın henuz beta surumde olduğunu ve kararlılık sorunları yaşadığını da belirtelim.