Sevgili;

Uzgunum, amacın beni kırmaksa kırılmıyorum. O eşiklerim cok yuksekte artık, ulaşamazsın. Teşekkur ederim, hayal edemeyeceğim kadar guzel zamanlarım oldu seninle. Duşume, sevincime, kırgınlıklarıma ortak oldun, beni zenginleştirdin. Her acıdan cok mutlu kıldın beni.

Hayal kırıklığı diyebilirsin. Yara, ukde hatta kacamak diyebilirsin. Benim gozumden bakarsan adı da, anlamı da, derinliği de cok değişir. Sen benim icin sıcak bir elsin, babasın, arkadaşsın, dostsun, sevgilisin, fırtınalı denizlerde kıyıda guclu ışığıyla yol gosteren fenersin. Ne olursa olsun, nasıl gorunurse gorunsun, bunları benim elimden sen bile alamazsın. Bir zamanlar beni nasıl sevdiğini biliyorum. Kimseye gostermediğimi sana ucsuz bucaksız sunduğumu biliyorum, her anlamda. Bu mutluluk bana yetiyor, daha fazlasını istemiyorum.

Nereye gitsem, ne yapsam, kimle olsam hep benimle olacaksın; senden izler taşıyorum, bunu unutma. Seni bambaşka, omurluk seviyorum. Ama ne umudum ne inancım ne gucum ne de isteğim yok artık. Sanırım omrum senin sıcaklığını, bana yaşattığın heyecanı başkalarında aramakla gececek.
(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Dağın Kocası Yazar: Erkan Aslan Yayınevi: Hayal Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 19,5 İlk Baskı Yılı: 2018 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786059552578