“Hayallerinizi ekin, mucizeler yetişsin!”
Doneminin en buyuk yazarlarından Ralph Waldo Emerson, insanın vicdanını ve sezgilerini yaşamın her alanında dayanak noktası olarak aldı. Hemen her cumlesinde ise bağımsız ve ozguven sahibi bir birey olarak yaşamanın gerekliliğini anlattı.
Emerson’un bu felsefesi Friedrich Nietzsche, Walt Whitman, Henry David Thoreau ve William James gibi pek cok duşunuru etkiledi. Oyle ki Nietzsche onun icin “Kendimi Emerson'a o denli yakın buluyorum ki onu ovmekten cekiniyorum, cunku kendimi ovmuş gibi olmaktan korkuyorum.” demiştir. Emerson, kendinden sonraki nesiller icin ise ozguven, kendi kendine yetebilme ve insanın kendi mucizesinin farkına varmasının rehberi oldu.
Bu kitap, Emerson’un coğu ilk defa yayımlanan denemelerini iceriyor. Dunyada milyonlarca insana ilham kaynağı olmuş ve onlarca dile cevrilmiş bu eseri okurken kendi mucizenizi keşfedecek, gunluk hayatınızdaki herşeyi farklı bir gozle goreceksiniz.
(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: İnsandaki Mucize Yazar: Ralph Waldo Emerson Yayınevi: İkilem Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 19,5 İlk Baskı Yılı: 2019 Baskı Sayısı: 1. Basım Barkod: 9786056895319