Ezoterizm tarihinin ve felsefesinin ulkemizdeki onde gelen isimlerinden Sayın Cihangir Gener, bu yeni eserinde Ezoterizmi bilimdeki gelişmeler penceresinden ele alıyor. Bunun cok anlamlı bir yaklaşım olduğunu duşunuyorum. Zira tarih boyunca, zamana ve mekana bağlı uygulamalarıyla karşılaştığım Ezoterizmin yirmi birinci yuzyılda insanlığa hitap edebilmesi icin bu kavramı yirmi birinci yuzyılın bilimsel diliyle anlamak ve anlatmak zorundayız.
- Prof. Dr. M. Remzi Sanver, Hur ve Kabul Edilmiş Masonlar Demeği Başkanı -

Aydınlık beyinler binlerce yıldır bir inancı haykırıyor; Hepimiz Tanrının cocuklarıyız. Tum yapımızda O var. Bizler hem Tanrının, hem de Doğa'nın birer parcasıyız. Tanrı, Evren, İnsan aslında Tektir, işte bu soylemin adı Ezoterizm. Artık Kuantum biliminin ispatladığı şeyler, Ezoterizmin binlerce yıldır soylemekle olduklarıyla bire bir ortuşuyor. İşte bu kitap, Kuantum biliminin ve felsefesinin Ezoterik soylem ile nasıl ortuştuğunu ortaya koymak icin kaleme alındı. Bilim bugun, Ezoterizmin binlerce yıldır savunduğu Tanrıyı, evreni ve insanı bu kez kendi yontemleri ile tarif ediyor ve Varlık Birliğini ispatlıyor.

Dunyayı ve uzerinde yaşayan butun turleri ozdeş kabul eden, cıkarlarımızın ortak olduğunu fark eden bilgelik dalgası giderek insanlar arasında yaygınlaşıyor. İnsanlık, insanın kendi kaderinin efendisi olduğu gerceğini giderek daha cok anlamaya başlıyor. Bu cağ, Kuantum Bilgelik Cağı. İnsanlığı geleceği, Yeni bir Dunya Duzeninde. Yeni Dunya Duzeni sevgi planı cercevesinde hakikatin ışığını yeniden aydınlatacak bir duzen olacak. Yeni Dunya Duzeni, duşlerine hicbir şekilde zincir vurulmasına izin vermeyecek aydınlık Kuantum Nesillerinin eseri olacak.
- Cihangir Gener -
(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Ezoterizmin Bilimsel İspatı Kuantum Yazar: Cihangir Gener Yayınevi: Helios Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2019 Baskı Sayısı: 1. Basım Barkod: 9786056871528