Tum fiziksel formun en onemli geometrik yaratıcısı Kutsal Yaşam Ciceği deseni, bu kitapta, unlu Yaşam Ciceği Calışma Grupları'nın ikici yarısı olarak daha derinlemesine incelenmektedir. İnsan bedeninin orantıları, insan bilincinin ayrıntıları, yıldızların boyut ve uzaklıkları, gezegenler ve aylar, hatta insanlığın yaradılışı bu guzel ve ilahi desende kaynaklarını yansıtmak uzere gosterilmektedir. Drunvalo Melchizedek, karmaşık ve ayrıntılı bir geometrik haritalamayla, basit bir cizim gibi gorunen Yaşam Ciceği'nin tum ucuncu boyut varoluşumuzu nasıl kapsadığını gostermektedir.
Drunvalo, Mısır'ın piramitleri ve gizemlerinden, yeni bir ırk olan İndigo cocuklara kadar, dunyamızı şekillendiren suptil enerjileri ve Gercek'in kutsal geometrilerini sunmaktadır. Bilimin labirentlerinde, hikÂye, mantık ve tesaduflerin, nereden geldiğimiz ve kim olduğumuzun hatırlamanın hayranlık ve tılsımında, ilahi bir rehberlikle ilerliyoruz.
Drunvalo, ilk defa yayınlanan Mer-Ka-Ba meditasyonunun adımlarını bizlerle paylaşıyor. Yukseliş ve dirilişin anahtarı olan gelişmiş insanın enerji alanının tekrar yaratılması icin adım adım talimatlar veriyor. Sevgiyle yapıldığı takdirde, bu kadim prana soluma sureci bizlere bireyin sahip olduğu, kendini, başkalarını ve hatta gezegeni koruyan şifa veren guclerine ve bu boyuttaki heyecan verici dunyalara acıyor. Bu kitapta gecen konu başlıklarında bir anımsama ya da kendinize ait bir yansıma bulabilirsiniz.
UCUNCU BİLGİ SİSTEMİNİN GOZLER ONUNE SERİLMESİ
İnsan Bilincinin Daire ve Kareleri; Leonardo da Vinci'nin Yaşam Ciceği Anlayışı; Buyuk Piramit'in Odalarının Keşfi
KADİM MİRASIMIZIN FISILTILARI
Mısır İnisiyasyonları; Dirilişin Sırları; Boyutlar Arası Gebelik; Kadim Sır Okulları; Mısır Tantrası; Cinsel Enerji ve Orgazm
MER-KA-BA MEDİTASYONU
Cakralar ve İnsan Enerji Sistemi; Bedenin Cevresindeki Enerji Alanları; Mer-Ka-Ba Meditasyonunun On Yedi Nefesi; İnsan Işık Bedeninin Kutsal Geometrileri
MER-KA-BA'NIZIN KULLANILMASI
Sidiler ya da Psişik Gucler; Mer-Ka-Ba'nın Programlanması; Prana Kuresinden Şifalandırma; Tesadufler; Duşunce ve Tezahur; Vekil Mer-Ka-Ba'nın Yaratılması
BENLİĞİN SEVİYELERİNE BAĞLANMA
Dunya Ana ve İcsel Cocuk; Yuksek Benliğinizle Yaşam; Her Şeyle Temas Kurmak; Yedi Meleğin Dersleri
İKİ KOZMİK DENEY
Lucifer Deneyi ve Dualitenin Yaratılması; 1972'deki Sirius Deneyi ve Mesih Bilinci Ağının Tekrar Yapılandırılması
YAKLAŞMAKTA OLAN BOYUT DEĞİŞİMİNDEN BEKLENTİLERİMİZ
Nasıl Hazırlanmalıyız; Dorduncu Boyutta Hayatta Kalma; Yeni Cocuklar
Drunvalo'nun dunyaya sunduğu geniş vizyon ve anlayışı kucaklayın. Yazar, Yaşam Ciceği'nin Unutulmuş Sırlarını araştırırken, tesadufler artıyor, mucizeler ortaya cıkıyor ve sırlar gozler onune seriliyor.

Sayfa Sayısı: 228

Baskı Yılı: 2004

Dili: Turkce
Yayınevi: Butik
Kitap Adı: Yaşam Ciceğinin Unutulmuş Sırrı 2 Yazar: Drunvalo Melchizedek Yayınevi: Butik İlk Baskı Yılı: 2004 Dil: Turkce Barkod: 9789758817115