“İrade Terbiyesi” kitabım basıldıktan kısa bir sure sonra seckin bir profesore, oğrenme Âşığı buyuk bir ustada uğradım. Bana, yaşadığı acımasız bir şokun sebebinin şahsım olduğunu itiraf etti. Hayatı boyunca ne kadar cok enerjisini ziyan ettiğini kitabımı okurken gec de olsa gorduğunu soyledi. Altmış yaşındaydı ve bu geri donulemez kaybın kendisine eziyet ettiğini ve yanlış yontemlerin kurbanı olduğu icin yaşadığı ıstırabı dindirecek hicbir şey olmadığını anlattı.
“İrade Terbiyesi” insanları oyle etkiledi ki bircok insan aynı bu profesor gibi hayatlarını yeniden duzene koymanın gerekliliğini anlamışlardı. Peki, duzenden sonra istikrar nasıl devam edecekti?
“Bana bir dayanak noktası verin,” der Leibnitz, “dunyayı yerinden oynatayım.”
İşte elinizdeki bu kitap da size bu dayanak noktasını verecek ve dunyayı yerinden oynatmak isteyenler icin istikrarlı bir calışma hayatının nasıl kazanılacağını anlatacak.

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: İrade Terbiyesi 2-İrade Gucu ve Calışma Yazar: Jules Payot Cevirmen: Derya Ozturk Yayınevi: Flipper Yayıncılık Hamur Tipi: 2. Hamur Sayfa Sayısı: 192 Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2020 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786052245118