Hayat; tıpkı bana yaptığı gibi, sizi de, bir mengenede soluğunuz kesilinceye kadar sıktığında, sizi icinden cıkamayacağınız hayal kırıklıklarına uğrattığında ve hic bir cıkışyolu bulamadığınızda... işte ancak o zaman bu Kitap, biranda elinize gececek ve sizi bulacaktır. Boylece Bireysel Devrim'inizicin, bir insanın hayal edebileceği en buyuk maceraya hazırolduğunuzu bileceksiniz: Butunluğun uzeve yolunu kaybettiğiniz cennetinize yeniden kavuşmak.
Oluş'umuz yaşamımızı yaratır.
Dışdunyamın kalitesinin daha iyi ya da daha kotu olmasının benim temel sorumluluğum olduğunu, hayatımdaki tersliklerin ve bazen traji kolayların Oluş seviyeme bağlı olduğunu, ve bunların yalnızca, korkularımın, yıkıcı duşuncelerimin ve olumsuzca kurduğum hayallerimin maddeleşmişhalinden başka bir şey olmadığını farkettiğim andan itibaren, şikayet etmekten, başkalarını suclamaktan, pişmanlık duymaktanya da kendime acımaktan vazgectim.
Bu Kitap, yolculuğumu sizlerle paylaşırken,her hangi bir şey oğretmeniyeti taşımıyor. Benim asıl amacım bir yol gostermek ve sizi kendi yolculuğunuz acıkmanız icin zorlamak. Ancak bilmelisinizki, bu yol, tıpkı akıntıya karşı yuzen somon balığının izlediği yol gibi kor kutucu olduğukadar muhteşem, zorolduğu kadar keyifli, yorucu, ama bir o kadar da gereklidir.
Duş ve gerceklik bir ve aynı şeydir.
Duşunuzu, dolayısı ile gerceğin izi genişletecek 3 yontem:
Korkularınızdan ve olumsuz duşuncelerinizden kurtulmak.
Duşmanınızı sevmek.
Zamandan bağımsız olmak.
-Stefano D'Anna-
(Tanıtım Bulteninden)
Sayfa Sayısı: 474
Baskı Yılı: 2010
Dili: Turkce
Yayınevi: Sinedie Yayınları
Kitap Adı: Tanrılar Okulu Yazar: Stefano D'Anna Yayınevi: Sinedie Yayınları İlk Baskı Yılı: 2010 Sayfa Sayısı: 474 Dil: Turkce ISBN: 9786056105203