“O gune kadar harclığımı cıkarmak icin Carşaf mizah dergisine karikatur konuları veriyor aynı zamanda mizahın ne demek olduğunu gercek kaynağından oğrenmeye calışıyordum. Neticede Nehar Tublek, Semih Balcıoğlu, Vedat Saygel, Zeki Beyner, Aziz Nesin, Kandemir Konduk gibi Turk mizahına yon veren isimler calışıyordu burada. Aynı zamanda abim olan Mesut Ekener dergide birtakım değişiklikler yapmak istediğini, en onemlisi de dergide cizgi roman eksikliğinden ve bunun nedeninin de cizgi roman hikÂyesi bulamamaktan kaynaklandığını belirtti. Hemen benim yarasa aklıma geldi ve abime oneride bulundum. Once hikÂyeleri okumak isteyen Mesut Ekener, hikÂyeleri okuduktan sonra bunları kendisinin cizmek istediğini soyledi. Gercekten de ozen gostererek ve gercek bir cizer araştırması yaparak ozenle eğildi Yarasanın Gunluğu’ne...”
Unlu Turk tiyatro oyuncusu Melih Ekener, ilk kitabı Başka Dunyanın Nimetleri’nden sonra ikinci kitabı Yarasanın Gunluğu’nde sıradışı hikÂyeleriyle ve Mesut Ekener’in muhteşem cizimleriyle bizleri keyifli bir yolculuğa cıkarıyor.
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Yarasanın Gunluğu Yazar: Melih Ekener Yayınevi: Sola Unitas Hamur Tipi: 2. Hamur Sayfa Sayısı: 112 Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2020 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786057628817