Bafra Belediyesi, İzmir'de meydana gelen deprem nedeniyle 'Gun birlik olma gunudur' diyerek afetzedelerin ihtiyaclarının karşılanması icin yardım kampanyası başlattı.
İzmir'de meydana gelen 6,6 buyukluğundeki depremde zarar goren vatandaşlar icin başlatılan kampanyada deprem bolgesine ulaştırılmak uzere yardım kolisi ve yeni battaniye yardım kampanyası başlatan Bafra Belediyesi, vatandaşların 14 Kasım Cumartesi gunu saat 17.00'ye kadar kampanyaya katılabileceğini acıkladı. Yardımlar Bafra Belediyesi Aşevi'nde kabul edilecek. Yardım kampanyasında toplanan gıda kolisi ve yeni battaniyeler Bafra Belediyesi tarafından deprem bolgesine ulaştırılacak.

"Tum kalbimiz ve gucumuzle İzmir'in yanındayız" diyen Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıc, "İzmir'de meydana gelen deprem tum Turkiye'de olduğu gibi Bafra'da da derin uzuntuye sebep oldu. Depremin yaralarının dayanışarak hep birlikte saracağız. Bafra Belediyesi olarak bizlerde depremzedelerimize ulaştırılmak uzere gıda kolisi ve yeni battaniye kampanyası başlattık. Cumartesi gunune kadar devam edecek kampanyamıza kadirşinas Bafralı hemşehrilerimizin yine yoğun ilgi gostereceğinden şuphem yok. Meydana gelen depremin ardından hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı. - SAMSUN
Kaynak: İhlas Haber Ajansı