Kuyucak Kaymakamlığı ve Kuyucak Belediyesi işbirliğiyle yardımseverlerin destekleriyle oluşturulan yardımlar İzmirli depremzedelerin ihtiyaclarını karşılamak icin yola cıktı.
Kuyucak Belediyesi yardım aracı, depremden etkilenen vatandaşların yaralarını sarmak icin İzmir'e gonderildi. Kuyucak Belediyesi Cok Amaclı Kapalı Pazaryeri Duğun Salonu'nda toplanan battaniyeler ve gıda paketleri gibi acil ihtiyac malzemelerinden oluşan yardımlar araca yuklendi.
Kuyucak Kaymakamı Yılmaz Kurt, Belediye Başkanı Metin Erturk, AK Parti İlce Başkanı Ali Guclu, İlce Jandarma Komutanı Jnd.Tgm. Burhan Algul, İlce Emniyet Muduru Ahmet Kocak, Milli Eğitim Muduru Mehmet Karadağ, depremzedelere ulaştırılmak icin yola cıkan aracı uğurladı.
Kuyucak Belediye Başkanı Metin Erturk yardımlarla ilgili olarak, "Kaymakamlığımız ve Belediyeniz işbirliği ile Kuyucak halkının destekleriyle İzmir'e yardım aracımızı gonderiyoruz. Kuyucak halkımız malzemeleri bize ulaştırdılar. Toplanan yardımlarımızı aracımıza yukledik. İnşallah sağ salim İzmirli depremzede vatandaşlarımıza ulaşır ve guzel bir şekilde değerlendirilir. İzmir'in yanındayız. Allah ulkemizi her turlu afetlerden muhafaza eylesin" dedi. - AYDIN
Kaynak: İhlas Haber Ajansı