Duzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Ozlu, sosyal belediyecilik hususunda da farkındalık oluşturmayı surduruyor. Başkan Ozlu, bu kapsamda yaklaşan kış mevsimi oncesinde "Cocuklar uşumesin" diyerek kıyafet kampanyası başlatılması talimatı verdi.
Duzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Ozlu, 7'den 70'e vatandaşlar ile temas kurulması, sosyal belediyecilik manasında yapılması gerekenlerin surdurulebilmesi icin ilgili birimleri yonlendirmeyi surduruyor. Başkan Ozlu'nun talimatlarıyla harekete gecen Sosyal ve Yardım İşleri Mudurluğu, yaklaşan kış mevsimi oncesinde cocuklar uşumesin diye 'Bir Bot, Bir mont' kampanyası başlattı.
Destek vermek isteyenlere cağrı
Hayırseverler ile ihtiyac sahipleri arasında her zaman olduğu gibi yine kopru vazifesi goren Sosyal ve Yardım İşleri Mudurluğu başlatılan kampanyada Duzce deki tum ihtiyac sahibi cocuklara ulaşmayı hedefleniyor. Bu kapsamda, Mudurluğe bağlı Sosyal Calışma Uzmanları tarafından tespit edilip, incelemesi gercekleştirilen cocuklara bot, mont, atkı, eldiven gibi kışlık giyecek ihtiyacları temin edilecek. Duzce Belediyesi Sosyal ve Yardım İşleri Mudurluğu tarafından yurutulen kampanyaya destek olmak isteyen hayırseverler mudurluk ile irtibat kurarak gerekli bilgilendirmeye ulaşabilecekler. - DUZCE
Kaynak: İhlas Haber Ajansı