BAYBURT'ta yaşayan Bayram Kırdan (58), eşiyle birlikte koronavirus tedavisi gorduğu hastaneden taburcu olup sağlığına kavuşmalarını, turku soyleyip, bar oynayarak kutladı.
Merkeze bağlı Uğrak koyunde yaşayan Bayram Kırdan ve eşine, gorulen semptomlar uzerine hastanede koronavirus testi yapıldı. Test sonucları pozitif cıkan Kırdan ve eşi, hastanede tedaviye alındı. Yaklaşık 2 haftadır tedavi goren cift, taburcu edilerek sağlığına kavuştu. Kırdan, geldiği evinde, koronavirusu atlatmasını, turku soyleyip yoreye ozgu Bayburt Bar'ı oynayarak kutladı. Kırdan, sevinc anlarını da cep telefonu kamerasıyla kayda alıp, sosyal medya hesabından paylaştı. Kırdan'ın herkesi salgın tedbirlerine uymaya cağırdığı goruntu, binlerce takipcinin ilgi odağı oldu.Sağlığına kavuştuğu icin mutlu olduklarını soyleyen Kırdan paylaşımında, "Korona hastalığı hanım ile bizi mahvetti, hastanede tedavimiz bitti. Cok ağır hastalık, Allah kimseye gostermesin. Maskeni tak mesafeni al geciren bilir, gecirmeyen bilmez bu hastalığı. Bugun biraz canlandım kac gundur cekimler yapamıyorum yayın yapamıyorum dedim kendimi cekeyim şimdi yayına vereceğim bu videoyu" dedi.
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Murat SOYLEMEZ