Maltepe'nin kreşlerinde eğitim goren minikler, 30 Ekim'de meydana gelen İzmir depremi sonrası bolgedeki depremzede cocuklar icin yardım kampanyası gercekleştirdi. Tum kreşlerin katıldığı ve "minik yurekler umut olacak" sloganıyla gercekleştirilen kampanyada toplanan 16 kolilik giysi ve eşyalar, deprem bolgesine gonderildi.
Maltepe Belediyesi'ne bağlı kreşlerde eğitim goren minikler, İzmir depremi sonrası bolgedeki cocuklar icin bir yardım kampanyası başlattı. Minikler, 30 Ekim'de meydana gelen deprem sonrası dışarıda kalan cocuklara harclıklarından biriktirerek aldıkları cocuk kıyafetleri, oyuncak, kırtasiye malzemeleri gibi urunleri hediye paketi yaparak gonderdi. Toplamda 16 kolilik yardım eşyaları "minik yurekler umut olacak" sloganıyla yola cıkarıldı.
"Bizi bu masumiyet kurtaracak"
Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıc, sosyal medya hesabından miniklerin anlamlı etkinliğini duyurarak yaptığı acıklamada; "Maltepeli minik yureklerden, ulke kadar kocaman buyuk dayanışma... Kreşlerimizde eğitim goren evlatlarımız, gonullerinden kopan ne varsa, deprem sonrası yaralarını sarmaya calışan İzmirli kardeşlerine gonderdi. Bizi de yarınlarımızı da bu masumiyet kurtaracak" dedi. - İSTANBUL
Kaynak: İhlas Haber Ajansı