Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Colakbayrakdar, Turkiye'ye model olan Kayseri'nin hayırseverlik alanında ornek olduğunu vurgulayarak, hayırsever işbirliğiyle Kocasinan'a 3 yeni tesis kazandıracaklarının mujdesini verdi.
Kayseri'yi hayırseverler şehri olarak niteleyen Başkan Colakbayrakdar, "Kayseri'mizin her bir koşesinde hayır işi yapan bir buyuğumuzun ve hayırseverimizin ismi vardır. Bu hayırseverlik bu memleketin genetiğinde var. Binlerce yıldır bu topraklar, hayırseverleriyle anılır. Makarr-ı Ulema şehri bu şehir, medresesi, hanları, hamamları ve onları yaptıran insanlarıyla anılır. Bu topraklarda hayırseverlik on planda surdurulerek devam etmektedir. Ozellikle hayırseverliğiyle anılan ilimiz, bircok şehre ornek olmuştur. Calışkan ve azmiyle tanınan hemşehrilerimiz, ulkemizde ve dunyada ornek gosterilen calışmalara ve projelere imza atmaya devam etmektedir. Ozellikle sanayi ve ticaret şehri olarak bilinen Kayseri; devletimiz, hayırsever işadamları ve şehri yonetenler tarafından farklı alanlarda yapılan yatırımlarla kultur, sağlık, spor, eğitim, turizm ve tarım şehri olarak da uluslararası alanda anılmaya başladı. Daha yaşanabilir bir Kayseri icin bundan sonra da var gucumuzle calışmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle butun hayırseverlere teşekkur ediyorum. Allah hayırlarını kabul etsin. Rabbim sayılarını artırsın diye de dua ediyorum." ifadelerini kullandı.

Başkan Colakbayrakdar, hayırsever işbirliğiyle aciliyeti bulunan bir mahalleye anaokulu, Cırgalan Mahallesi'ne Aile Sağlık Merkezi, Beyazşehir Mahallesi'ne ise Kur'an Kursu yapılacağının mujdesini verdi. - KAYSERİ
Kaynak: İhlas Haber Ajansı