Diyarbakır'ın Cınar ilcesinde, cocukluğundan beri guvercin besleyen Emrah Dağlı, hayvanlarının tum bakımları ile ilgileniyor. Yaklaşık 200 bin lirayı bulan guvercinlerine gozu gibi bakan Dağlı, yalnızlığını hayvanları ile gideriyor.
Cınar'da yaşayan Emrah Dağlı, kucuk yaşlarda beri guvercinlere merak saldı. Hayvan sevgisi icinde gunden gune buyuyen Dağlı, birkac tane guvercin alarak beslemeye başladı. Tum zamanını guvercinleriyle geciren Dağlı, bir sure sonra ailesi ile yaşadığı evin damını guvercinlerle doldurdu. Her anını guvercinleri ile geciren Dağlı, değeri yaklaşık 200 bin lira olan guvercinlerine gozu gibi bakıyor.
Yıllardır guvercin beslediğini belirten Dağlı, hayvanları ile bir arkadaş olduğunu soyledi. Dağlı, "cevremden cok değişik tepkiler alıyorum. Yıllardır kuş besliyorum. Cevrem benim bu kuş sevgime bir anlam veremiyor. Bu iş aşk işi, sevgi işi Hayvanların da bizler gibi sevgiye ihtiyacı var. Onlar benim yol arkadaşım. Tum ihtiyaclarını ben karşılıyorum. Yaklaşık 30 tane guvercinim var toplam fiyatı da 200 bin lira civarında. Ben kuşlarıma olene dek bakmaya devam edeceğim" dedi. - DİYARBAKIR
Kaynak: İhlas Haber Ajansı