Ekip Yeni Arkadaşlar Kazanıyor Ama En İhtiyac Duydukları Dostlarını Kaybetmeleri Mumkun Mu?

Yeni Xavier Okulu, Atom Savaşı’nın etkilerine gore değişecek - ve Kitty Pryde ile All New X-Men, Cyclops’un kacaklar ekibine katılacak! Bu sırada Magneto’nun peşine duşeceği kişisel bir gorev, bircok X-Men uyesi - ve tum Marvel Evreni’yle ters duşmesine sebep olacak. Magneto, yol ayrımına geldiğinde uğruna savaştığı her şeyden şuphe duyacak - ve kendisini sonsuza kadar değiştirecek bir karar vermek zorunda kalacak! Başka bir yerde, Uncanny X-Men’in kadınları şehre akacak- ve kendilerini Inhumanity’nin etkileriyle yuz yuze bulacak! Daha sonrasında Cyclops, gunu oğrencilerin eğitim gunu ilan edecek ama gorunuşe bakılırsa bu “eğitim,” oğrencilerin kendi başlarının caresine bakabilmeleri oğretmenleri tarafından terk edilmelerinden ibaret olacak! Deneyimsiz mutantlar şimdi ne yapacak?
(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Uncanny X-Men Cilt 3-İyi, Kotu, Inhuman Yazar: Brian Micheal Bendis Ceviri: Tulgan Koksal Yayınevi: Marmara Cizgi Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 16x24 İlk Baskı Yılı: 2017 Baskı Sayısı: 1. Basım Medya Cinsi: Ciltsiz Barkod: 9786059469050