KANYONDA HESAPLAŞMA (No 247; Yazar: Gianluigi Bonelli; Cizer: Erio Nicolò ve Francesco Gamba)
Bir onceki sayıdan devam eden macerada Teks ve Carson’un kontrolundeki Tahzay ve Apacileri, haydutları artık inlerinde sıkıştırmış durumdadır. Ama Tex’in aklındaki gercek sucluyu, yani demiryolu şirketinin başkanını iceri atmaktı. Bunun icin kurduğu buyuk planı adım adım uygulamaya koyar.
ŞEYTANIN MUHRU (No 248; Yazar: Gianluigi Bonelli; Cizer: Fernando Fusco)
Zuni kabilesinin genc kızları bir suredir kimliği belirsiz kişiler tarafından kacırılmaktadır. Kabilenin erkeklerinin tum cabaları boşa gidince reis Kucuk Mızrak, Navajoların beyaz reisi Gece Kartal’dan yardım ister. Komşu kabileden gelen bu isteği kıramayan Teks Willer ve Kit Carson bu muammayı cozmek icin harekete gecerler. Uzun araştırmaların ardından yolları kuytu ve kucuk bir kasabanın ustune kÂbus gibi cokmuş inanılmaz bir tarikatla kesişecektir.
(Tanıtım Bulteninden)
Cizer Adı: Erio Nicolò, Francesco Gamba, Fernando Fusco
Kitap Adı: Tex Klasik Seri 40-Kanyonda Hesaplaşma Yazar: Gianluigi Bonelli Yayınevi: Cizgi Duşler Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 15 x 21 İlk Baskı Yılı: 2018 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Orijinal Dili: İtalyanca Barkod: 9786052044261