ERKEKLERİN HOŞLANDIĞI 10 GUZEL SOZ

1- “Vay, vaay bu kadar becerikli olduğunu bilmiyordum” Erkekler, ozellikle yeni sevgililer birbirlerinin peşinden ayrılamazlar. Devamlı yanında olmak, sevdiği kadını işini yaparken izlemek hoşlarına gider. Boyle bir durumda size yardımcı olmak icin kolları sıvadıysa, mutfakta salata veya corba yaparken size yardım ediyorsa ilgi ve guzel sozleri hak etmiştir. Arabayı geri geri park etmeye calışırken, su damacanasını kaldırırken, iyi bir manevra yaptığında, sizi guldurecek iyi bir espri yaptığında sizde icinizden gecen guzel sozlerinizle sevdiğinizi odullendirin. Goreceksiniz işe yarayacaktır.

2- “Bana kendimi (Guzel, ozel, harika, mutlu, guvende, azgın…vs) hissetiriyorsun” Boyle cumleler bir erkeğe soyleyebileceğiniz en etkili cumlelerdendir. Aynı şekilde o da size bu duyguları hissettirebildiği icin kendisini daha ozel hissedecektir. Herhangi bir konuda size iyi hissettirdiğini duşunen erkeğinizin kendine olan ozguveni artacak, sizin gunluk hayatınızda sarf ettiğiniz efor ve cabayı takdirle karşılayacaktır. Sizinle arasındaki bağın da daha cok gucleneceğinden şuphe duymayın.

3- “En cok da omuzlarına (Goğsune, gozlerine, guluşune, capkın bakışlarına, sırtına, popona) bayılıyorum.” Bir erkeğe cok yakışıklı olduğunu soylemek coğu zaman etkilidir. Fiziksel ozelliklerini on plana cıkararak şuh ve kadınsı cumleler kullanmak “onu adeta baştan cıkarmanızı” sağlar. Boylece egosunu guzel ve yavaş bir şekilde okşamış olursunuz. Kulağına nefesinizi hissettirecek kadar yakın durmak ve fısıltılarla konuşmak da cok etkili bir davranıştır. İltifatta bulunduğunuz yere o esnada ufak dokunuşlarda bulunmanız, etkisini tahmin edebileceğinizden daha da fazla gosterecektir. Denemesi bedava!

4- “Seninle zaman gecirmekten cok hoşlanıyor ve mutlu oluyorum.” Erkeğe soyleyebileceğiniz en guzel sozlerden birisi de budur. Yanınızda ekonomik durumundan, sosyal statusunden, daha onemli ve “ozel” hissetmesini sağlayabilecek size hayran kalmasını sağlayacak en iyi iltifatlardandır.

5- “Bu kıyafet icinde muhteşem gorunuyorsun” Aslına bakarsanız bu sozleri erkeklerden duymaya can atarız. Fakat onlar da severek giydikleri bir kıyafetin kendilerine son derece yakışmış olduğunu duymak ve onaylanmak isterler. Kendini “stil sahibi” biri olarak goren bir erkek cok daha kibar davranan ve yanındaki kadını on planda tutan bir centilmene donuşuverir birden…

6- “Sayende cok guzel vakit gecirdim” Birlikte zaman gecirdiğiniz her erkek bu cumleyi duymaktan mutlu olur. Birlikte gecen gunun sonunda bu cumleyi soyleyen bir kadın, bir sonraki buluşmanızda cok daha ozenli, bakımlı, hoş, eğlenceli ve kibar bir erkekle buluşmaya hazır olabilir. Aynı zamanda size bir hediye aldıysa “ Cok hoş bir hediye”, hediyeyi actığınızda sergileyeceğiniz tavır ve iltifatlarınız da erkeğinizin yucelmesine, şımarmasına sebep olacaktır. Akşam yemeğinde iyi secilen bir şarap seciminde de iltifatlarınızı dile getirmelisiniz.

7- “İşinde ne kadar başarılısın!” Bir erkeğin fiziksel gucu dışında “beyin gucu” ile de soyleyeceğiniz ozlu ve guzel sozler kendisini farklı ve ozel hissetmesini sağlayabilir. “Bu kadar zor işin ustesinden nasıl geliyorsun?” “ İşine ne kadar bağlısın! Umarım iş yerinde değerini benim bildiğim kadar biliyorlardır!” “Kıvrak bir zekaya sahipsin” gibi cumleler onu adeta kamcılayacaktır.

8- “Harika bir ailen ve cok iyi arkadaşların var” Bir erkek icin, yanındaki kadının ailesi ve arkadaşlarıyla iyi gecinmesi son derece onemlidir, aynı zamanda kadınların tahmin ettiğinden daha da fazla hassasiyet taşır. Erkekler kendisiyle ilgili olduğunuz kadar ailesi ile ilgilenilmesi ve sevilmesini isterler. Bu konuda kafası rahat olursa sizin de bircok konuda kafanızın rahat olmasını sağlayacaktır.

9- “Sen olmasaydın ne yapardım!” Erkekler ihtiyac duyulduğunu hissetmek ister. Bu, bir recel kavanozunu acmaktan tutun da kredi kartı borclarınızın odemesine yardımcı olmaya kadar uzar. Yanınızdaki adamın ozellikle “maco” tavırlarından ve korumacılığından hoşlanıyorsanız arada sırada bu cumleyi soyleyebilir, onun gonlunu fethedebilirsiniz. Bu unuttuğu macoluğunu ve yanındaki kadını koruma gudusunu ona geri kazandıracaktır…

10- “Ortak noktalarımız cok fazla” Şimdi uyumlu yanlarınızda sıra. Herhangi bir konuda konuşacak şeylerinizin olması, sessiz gecen soğuk anları doldurmak icin birebirdir. Sevdiğinize, ilgi duyduğunuz bir yerden konu acın. Cok beğendiğiniz bir film ya da kitaptan, son tattığınız şaraba kadar her şey serbest. Belki ilk seferde ortak noktaları tutturamayacaksınız ama bu konuşma, karşılıklı bir paylaşım icin yol acacaktır. Fazla kendinizi anlatıp boburlenmeden sozu karşı tarafa verin. Bırakın o da kendisini anlatsın. Ortak noktalar yavaş yavaş cıkacaktır zaten. Tutun o noktalardan ve muhabbeti evirip cevirip beraber sevdiğiniz şeyleri yapmaya getirin. Zaten cekingenliğini coktan geride bırakmış sevgili adayı beraber vakit gecirmeyi teklif edecektir. Eğer hÂl cekingense sizin ortak bir plan yapmanızda sakınca yok. İlk adımı attığınız icin kendinizi ucuz biri olarak gormeyin. Şayet ilk buluşma teklifinin erkeklerden gelmesini isterseniz daha cok beklersiniz. Artık bu cağda ipler kadınların elinde!

http://www.hurrem.com/erkeklerin-duy...-10-guzel-soz