Klasik erkek yalanları saymakla bitmez! Sevdiklerini soylerler, hep bekardırlar ya da kesin arayacaklardır. İşte klasik erkek yalanlarından secmeler!

SENİ ARARIM

Aslında bu yalanda bir erkeğin soylemek istediği seni arayabilirimdir. Bu erkeklerin en sık başvurmuş olduğu yalanlardan bir tanesidir. Bu cumleyi kullanmasının en buyuk sebebi sizi aramayacak bile bunu direk olarak soylediğinde kırılacağınızı duşunmesidir. Bu cumleyi kuran bir erkekten telefon beklememek gerekir.

SEVİŞMEK İSTEMİYORUM, ŞURADA ŞOYLE BİRLİKTE UZANALIM İSTİYORUM

Aslında bu yalanda bir erkeğin soylemek istediği seninle sevişmemek niyetinde olsan zaten burada olmayacaktım. Niyetim ise tamamen seksi başlatmak adına bir şans yakalamak. Birlikte bir erkek ile kadın uzandığında hangi erkeğin aklından sevişmek gecmez. Bir erkek size bu cumleyi kullanıyor ise bekleyin ve izleyin. Kırmızı olan ışıklarınız yeşile donduğu anda fırsatı kacırmaz ve o anda macı başlatır.

ŞİMDİYE KADAR HAYATIMDAKİ EN GUZEL SEKSTİ

Aslında bu yalanda bir erkeğin soylemek istediği aslında iyi bir sevişme sayılırdı. Bu ilk sevişmesi değil ise veya sevişme esnasında farklı bir şey yoksa hicbir erkek hayatındaki sevişme detaylarını hatırlamaz. Soylenen bu yalanı kompliman olarak algılanmalıdır. Ayriyeten bu yalan bir sonraki sevişmeye bir on hazırlıktır.

EN KLASİK ERKEK YALANLARI : SENİ SEVİYORUM

Aslında bu yalanda bir erkeğin soylemek istediği senden hoşlanıyorumdur. Her erkek kendine aşkını ilan eden bayana karşı seni seviyorum der. Ama bu her zaman Âşık olduğu anlamına gelmez. Seni seviyorum kelimesini sizden daha once soyluyor ise gerceklik payı olabileceğini duşunebilirsiniz.

KLASİK ERKEK YALANLARI İCERİSİNDE EN COK KULLANILANLARDAN EVLİ DEĞİLİM

Aslında bu yalanda bir erkeğin soylemek istediği evliyi aslında ama kendimi tamamen eşime adamış durumda değilim. Hayatta var olan pek cok erkek kÂğıt ustunde evlidir. Ama bekÂrmış gibi tavırlardan ve bekÂrmış gibi davranmaktan fazlasıyla zevk alırlar. Bazı erkeklerin evliliği sevgi dolu değildir. Bazılarının da bitme noktasına gelmiş olan evlilikleri vardır. İcguduleriniz evli olduğunu soyluyor ise dikkat edin.

SORUN OLAN SEN DEĞİLSİN BENİM

Aslında bu yalanda bir erkeğin soylemek istediği sorun olan aslında sensin ama ben bunu sana soylemekte zorlanıyorum. Bircok erkeğin kÂbusu bir bayandan ayrılmak ve bu bayanı ağlarken gormektir. Bundan dolayı da ben sana layık değilim, sen cok daha iyilerine layıksın gibi yalanlar ortaya cıkar.

BUNLARI DAHA ONCEDEN KİMSEYE ANLATMADIM

Aslında bu yalanda bir erkeğin soylemek istediği bunları sana daha oncesinde anlatmamıştım. Erkekler icin itirafta bulunmak oldukca zordur. Bu yalan ise bayanları ozel ve tek bayan olarak hissetmesini sağlar. Bu yalana duştuğunuzde bir erkeğin avucuna duşmuşsunuz demektir.

AİLENİ SEVİYORUM

Aslında bu yalanda bir erkeğin soylemek istediği ailenin ustesinden gelebilecek kabiliyete sahibim. Akıllı olan erkekler baba ve annesiyle iyi olan ilişkileri olan bir bayan ile birlikte ise ailesi ile alakalı olarak soyleyeceği şeylere dikkat eder. Bu tarz erkekler babasının bir tanesi, annesinin kucuğu diye bayanların gonlune taht kurmayı isterler. Bu aileye kabul gormenin ve aile ile baş etmenin en akıllıca yoludur.

http://www.hurrem.com/klasik-erkek-y...-hangileridir