- Merhaba; oncelik ile sizi tanımak isteriz. Bize biraz kendinizden bahseder misiniz?
Merhaba. Adım Fuat Ersoy. 27 yaşındayım. Antalyalıyım. Konyaaltında yaşıyorum. Dokuz Eylul Universitesi'nde inşaat muhendisliği bitirdim. Şu anda ozel bir firmada şantiye şefliği yapıyorum. Yaklaşık 1 yıldır evliyim. Eşim bir devlet okulunda fen bilgisi oğretmeni. Cocuğum yok. - Sizi tanıdığımıza cok memnun olduk. Hobilerinizi ve sizi tanımlayacak ozelliklerinizi de bilmek isteriz. Biraz da bunlardan bahsedebilir misiniz?
Forumda da az cok bilinir; ciddi bir kitap kurduyum. Kitap okumak hayatımda cok onemli bir yer kaplıyor. Eşimde benim gibi, buyuk bir kutuphanemiz var bu yuzden. Ayrıca duzenli spor yapıyorum. Ama profesyonel değil, evde catı katına amator spor aletleri aldım. Orada kendi capımda bir şeyler yapmaya calışıyorum. Son olarak da, futbol tutkunuyum. Galatasaraylıyım ancak memleketimin takımı benim icin daha onemlidir. Antalyaspor maclarına duzenli giderim, kombinem var zaten. - En buyuk hayaliniz ve gercekleştirmek istediğiniz projeleriniz nelerdir?
En buyuk hayalim kendime ait bir eve sahip olup onun icini istediğim gibi dekore etmek. Gercekleştirmek istediğim proje şu şekilde. İnsanların kitap okuma alışkanlığını arttırmak icin bir şeyler yapmak. Kitap cafe tarzı bir şey olabilir. Netleştirmedim henuz. - Şu anda calışıyor musunuz? Calışıyorsanız işinizden memnun musunuz? Yoksa; başka bir iş yapmak ister miydiniz?
Yukarıda da bahsettiğim gibi ozel bir firmada şantiye şefliği yapıyorum. İşimden memnunum ancak inşaat sektorunde ozel firmada iş garanti değildir. O yuzden bende devlet memuru olmak istiyorum acıkcası. - Erkeklerin araba tutkusu hakkında ne duşunuyorsunuz? Bir arabanız var mı?
Araba tutkusu cok ayrı bir şey. Bende de az cok var, araba alıp sanayiye goturmek, arabayı yıkatmak, modifiye ettirmek haz veriyor insana. Evet arabam var, 2013 Seat İbiza kırmızı. - Erkek/Kadın ilişkileri hakkında ki yorumlarınız nelerdir?
Kadın erkek ilişkileri cok hassastır. Kadınlara karşı tutumda cok dikkat edilmelidir. Cunku evrensel bir gercek, kadınların istediği olur daima, ister inanın ister inanmayın. Bir ilişkide kadın mutluysa herkes mutludur. - Sizce; erkek olmak mı zordur? Yoksa; kadın olmak mı zordur? Neden?
Erkek olmak kolay, bu memlekette kadın olmak zor. O tarafa baksan dert, şoyle yurusen dert, mesafe koysan dert, samimi olsan dert, cocuk doğursan dert, yatsan dert, yatmasan dert, kalksan dert, kalkmasan dert, şunu desen dert, şunu giysen dert.... - Kadınlarda neleri merak ediyorsunuz?
Kadınların adet donemlerindeki cok bashettiği sancıyı merak ediyorum, insanın her ay karnının ağrıması tuhaf geliyor bana. Ha bir de annelik duygusunu merak ediyorum. - ForumTR Erkekce Bolum gorevlileri hakkında ki duşunceleriniz nelerdir?
-CyberiAn; Cok duzgun bir insan, kendisine İzmir turu attırmışlığım var, cok beyefendi bir kişilik.
-Luthien; İyidir ya, duzgun adam, saygı duymuşumdur kendisine her zaman.
-yekzade; Cok kafa adam, sabaha kadar muhabbet edilir.
-ATSIZ; Cok muhabbetim yok ama her yerde goruyordum bir ara, şu sıralar pek karşılaşamıyoruz.
-Nox Arcana; Bu adamın muzik zevki mukemmel, takipteyim.
-Bortecine; Oscar canavarı.
-mum; İşsiz ama guclu, onu acık, en orijinal fikirler bu adamdan cıkıyor.
-Valentinus; Forumun geleceği, arada uyuması lazım ama. - Şimdi de roportajımızın hızlı tur bolumune geldik. Burada biraz hız tutkunuzu olceceğiz.
Burcunuz; Koc. Takımınız; Antalyaspor. Sigara ve alkol; Uc bucuk ay once sigarayı bıraktım, alkol nadir. En sevdiğiniz renk; Beyaz. Ne tur muzik dinlersiniz; Elektronik ağırlıkla. Bazen de reggae ve alternatif. En sevdiğiniz şarkıcı; Anna RF. En sevdiğiniz şarkı; Kura - Sabotage Sevdiğinize buradan soylemek istedikleriniz; Sabah işe giderken cok guzel uyuyordun, uyandırmaya kıyamadım, seni cok seviyorum. Yaptığınız en buyuk cılgınlık; Sarhoş kafayla uc tane izbanduta, siz benim kim olduğumu biliyomusunuz diye sormak. Bilmiyolarmış, temiz dayak yemiştim. Hayvan besliyor musunuz; Apartmanımızın icinde kedi besliyoruz apartmanca, yatağı, yemeği, suyu hazır. Bazen evimize de alıyoruz. Bayanlarda hoşlandığınız ozellikler; Duzgun bir gulumseme ve bakımlı saclar. Benzetildiğiniz birisi var mı; Elijah Wood'a benzetirlerdi bir ara. - Roportaj icin teşekkur ederiz, sizi hem bizler de hem de forumumuzun diğer uyeleri tanımış oldu.