Son zamanlarda sosyal medyada fırtınalar estiren oyun Among Us, InnerSloth oyun studyosu tarafından geliştirildi ve aslında 2 yıl once, 15 Haziran 2018'de piyasaya suruldu. Android ve iOS icin ucretsiz olan oyun, PC kullanıcıları icin Steam uzerinden belli bir ucret dahilinde satılıyor.
Yine de Andorid emulatorler ile oyunu PC'den de ucretsiz olarak oynamak mumkun, sizler icin burada konuyu anlattık. Ancak oyunu orijinal ve sorunsuz şekilde oynamak isteyenler, Steam kullanmayanlar icin de kucuk bir rehber hazırladık.
[h=2]Among Us PC icin nasıl indirilir? [/h]
Adım #1: Buradan Among Us'ın Steam sayfasına gidin, Adım #2: ‘Among Us Satın Alın’ bolumunde bulunan ‘Sepete Ekle’ butonuna tıklayın, Adım #3: 'Kendim icin satın al’ butonuna tıklayın, Adım #4: Bir odeme yontemi secin, Adım #5: Altta cıkan boş alanlara kart bilgilerinizi girin, Adım #6: Gelen menuden 'Satın Al' butonuna tıklayın. [h=2]Adım #1: Among Us'ın Steam sayfasına gidin[/h]
Dilerseniz Steam'in ana sayfasından Oyunu aratıp sayfasına gidebilirsiniz. Acılan ‘Among Us’ sayfasından ise oyunu satın almamız gerekecek.
[h=2]Adım #2: ‘‘Among Us Satın Alın’ bolumunde bulunan ‘Sepete Ekle’ butonuna tıklayın.[/h]
Oyunun fragman videosunun hemen altında ‘Among Us Satın Alın’ isimli bir bolme bulunuyor. Bu bolumde bulunan ‘Sepete Ekle’ butonuna tıklayarak sepet sayfasına yonlendiriliyoruz.
[h=2]Adım #3: 'Kendim icin satın al’ butonuna tıklayın.[/h]
Alışveriş sepetine geldiğinizde karşınıza iki secenek cıkacaktır. Oyunu kendiniz icin satın alacaksanız ‘Kendim icin satın al’ butonuna tıklıyoruz.
[h=2]Adım #4: Bir odeme yontemi secin.[/h]
Odeme yontemi adımına geldiğimizde karşınıza bir buton cıkacaktır. Bu butona tıklayarak gelen ekrandan oyunu hangi yontemle satın almak istiyorsanız onu secebilirsiniz.
[h=2]Adım #5: Altta cıkan boş alanlara kart bilgilerinizi girin.[/h]
Adım #4’dan bir odeme yontemi sectikten sonra eğer kredi kartı ile alışveriş yapacaksanız boyle bir menu gelecektir. Buradan ilgili alanlara kart uzerinde yazan bilgileri dolduruyoruz ve ardından ‘Devam Et’ butonuna tıklayarak işlemimize devam ediyoruz.
[h=2]Adım #6: Gelen menuden 'Satın Al' butonuna tıklayın.[/h]
Gormuş olduğunuz menu artık oyunu satın almanızdaki son adımdır. Bu adımda sozleşmeyi okuyup onaylıyoruz ve ardından 'Satın Al' butonuna tıklayarak oyunu kutuphanemize eklemiş oluyoruz. Oyunu istediğiniz zaman kutuphaneden indirip oynayabilirsiniz.
[h=2]Among Us'ı PC'de ucretsiz oynamak isteyenler icin cozum[/h]
Adım #1: Bluestacks Android emulatorunu indirin ve kurun. Adım #2: Kurulumu yaptıktan sonra Google Play Store hesabınızı girin. Adım #3: Home sekmesinden Google Play Store’a girin ve Among Us yazarak aratın. Adım #4: Among Us uygulamasına tıklayıp yukleyin. Adım #5: İndirme tamamlandıktan sonra Among Us’ı PC’den ucretsiz olarak oynayabilirsiniz. Bu adımları gercekleştirdikten sonra artık oyunu ucretli bir şekilde almanıza gerek kalmayacak ve tamamen ucretsiz bir şekilde Among Us oyununun keyfini cıkarabileceksiniz. Adımları uyguladığınız halde hala bir yerlerde yanlışlık cıkıyorsa, bununla ilgili gorsel materyallerle sunduğumuz nasıl ucretsiz oynamanız gerektiği ile alakalı haberimize buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
[h=2]Among Us, Android ve iOS icin nasıl indirilir?[/h]
Among Us oyunu en cok telefonlarda tercih ediliyor. Bunun en buyuk sebeplerinden birisi de ucretsiz olması. Telefonunuz uzerinden Google Play Store ya da App Store'a girerek sizde oyunu ucretsiz olarak edinebilirsiniz. Kolayca indirebilmeniz icin de oyunun indirme butonlarını aşağıda bulabilirsiniz.
Among UsİNDİR Among UsİNDİR [h=2]Among Us nasıl bir oyun?[/h] Among Us, InnerSloth oyun studyosu tarafından geliştirilen ve 2018 yılında oyun-severlerin beğenisine sunulan cok oyunculu bir sosyal cıkarım oyunu. Oyun ilk cıktığı zamanlarda pek tanınmıyordu ancak şu yakın surecte ani bir patlama yaşadı. Oyuncular tarafından oldukca severek oynanan oyun, vampir koylu oyunu ile oldukca benzerlik gosteriyor.
Vampir koylu oyununu oynamayı seven kişileri bu oyuna da akın etmiş durumda bulunuyor. Oyun, 4-10 oyuncuya kadar destek veriyor. Bu oyunculardan 1-3 arasındakiler her oyunda rastgele olarak sahtekar (Imposter) secilirken, kalan kişiler ise bu sahtekarları bulamaya calışıyorlar.
[h=2]Among Us fiyatı:[/h]
Oyuna şu anda Android ve iOS platformları uzerinden ucretsiz olarak erişebililirsiniz. Steam platformunda ise 10,50 TL gibi bir fiyatla satışa sunuluyor. Oyunun şu anda 7 tane de DLC’si bulunuyor. Bunları toplu olarak satın almak isteyenler icin de 39,40 TL tutarında bir ucret belirtiliyor.