Fenerbahce'de İttifak Holding Konyaspor macı hazırlıkları devam ederken Sportif Direktor Emre Belozoğlu, antrenmanı takip eden gazetecilerle bir araya geldi.
Yeni bir takım olduklarını ve taraftarın sabırlı olması gerektiğini vurgulayan Belozoğlu, "Yeni bir takım, yeni bir sportif direktor ve henuz 2. yılında bir başkan var. Ama aldığımız sonuclar hepimizi mutlu ediyor. Skorlar yanımızda, oyun olarak da iyi bir futbol ortaya koyuyoruz. Umarım boyle devam edecek. Yapacak cok işimiz var. Camiamızda ve taraftarımızdan tek beklentimiz sabır ve guven. Futbolda iyi olduğu kadar kotu sonuclar da var. Taraftarımızın her şartta bize destek vermesini bekliyoruz" dedi.

[h=3]"EROL HOCA'NIN BAŞARISINA ODAKLANDIK"[/h]Daha onceki demeclerinde Erol Bulut'u Samandıra'nın lideri olarak tanımlayan sportif direktor, genc teknik adama desteğin onemini belirterek, "Bizim en buyuk gorevimiz Erol Hoca'ya yardım etmek. Tamamen Erol Hoca'nın başarısına odaklandık. Hep birlikte ona yardım etmeliyiz" ifadelerini kullandı.
Omer Faruk Beyaz [h=3]"İYİ BİR ŞEKİLDE NETİCELENDİRECEĞİZ"[/h]Emre Belozoğlu, takımın genc futbolcusu Omer Faruk Beyaz ile ilgili de konuştu ve "Omer Faruk Beyaz, bizim cok değer verdiğimiz bir oyuncu. Taraftarımızın da ona değer verdiğini biliyoruz. Onun kariyeri icin iyi bir plan ve proje ile ilerleyeceğiz. Gecen hafta menajeri geldi ama goruşemedik. Bu konunun iyi bir şekilde neticeleneceğini duşunuyorum" dedi.