İYİ Parti Grup Başkanvekili Lutfu Turkkan, "Bizim icin Biden veya Trump arasında bir fark yok. Her ikisi de Amerika'nın Turkiye hakkındaki kararını cok farklı uygulamayacak diye duşunuyorum" dedi.
İYİ Parti Grup Başkanvekili Lutfu Turkkan, TBMM'de basın toplantısı duzenleyerek, gundeme ilişkin değerlendirmede bulundu. Turkkan, İzmir'de yıkıma neden olan 6.6 buyukluğundeki depremin ardından arama kurtarma ekiplerinin buyuk fedakarlıklarla onemli işlere imza attığını belirterek, "Hepiniz biliyorsunuz ki hayatını kaybeden insanların sorumlusu deprem değil, 1999 depreminden bu yana sorumluluklarını yerine getirmeyen yoneticiler ve muteahhitlerdir" dedi.
ABD SECİMLERİ Turkkan, ABD başkanlık secimlerini yakından takip ettiklerini soyleyerek, "Bizim icin Biden veya Trump arasında bir fark yok. Her ikisi de Amerika'nın Turkiye hakkındaki kararını cok farklı uygulamayacak diye duşunuyorum. Resmi sonuclar kesinleşmese de Joe Biden, yeni donemde ABD'nin yeni başkanı gibi gorunuyor. Yeni donemden bahsediyorum. Cunku dış politikada Turkiye'nin başını ağrıtacak yeni bir yonetimle karşı karşıyayız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Besti KARALAR