1. Yakası kaldırılmış tişort

2017 yılının yarısına geldiğimiz şu gunlerde bile hala daha ısrarla ve inatla yakasını kaldıran beyler goruyoruz. Bunu ne icin yapıyorlar, kime hizmet ediyorlar belli değil. Ancak şu bir gercek ki kadınlar olarak biz bu havalanıp ucacakmış gibi duran tişortlerin yanından olu taklidi yaparak geciyoruz.
2. Kısa kollu kareli gomlek

Bakın beyler, bu gercek bir emekli baba kıyafetidir. Onlar giyince neyse de genc adamlar yapınca gercekten bir tuhaf oluyor. Gomlekte uzun kollu olanı tercih edin, yalvarıyoruz. Onumuz yaz, iyice korkmaya başladık bunu gorecez diye.
3. Gomleğin icinden gorunen kolsuz atlet

Sizden soğumasını istediğiniz bir kadın mı var? Acık acık onunla konuşamıyor musunuz? Bunu giyip yanına gidin, bir daha size bulaşırsa gelin hep birlikte burda konuşalım; gerekirse sizden ozur dileyelim.
4. Pacaları alev almış şort

Artık bununla ilgili yorum yapmamıza herhalde gerek yok ama yine de aklınızda bulunsun. Bu şortu giyen bir erkek gorunce bizim kafamızda direkt deve gureşi yapan siluetler beliriyor. Biraz vicdanı olan giymez!
5. Pacaları kısa, dapdar yapışık pantolon

Ahhh ahhh sevgili kardeşlerim... Bakan gozlerimiz kor oldu, genc yaşımızda saclarımız beyazladı bu kombini gormekten. Ustune bir de corapsız giyilen ayakkabılar yok mu! Ben daha fazla konuşmak istemiyorum.
6. Muzeye kaldırılması gereken slip mayo

Bi zamanlar modaydı, yaşandı bitti! Artık bu konuda ısrarcı olmanız, sizin kasıtlı kotuluk yapan bir insan olduğunuz anlamına gelir. Şunun neresi guzel bir soyler misiniz lutfen???
7. Beyaz corap kombinli uzun burunlu ayakkabı

Tam bu ayakkabı değil de bunun biraz uzun burunlusu gibi duşunun, hah işte o! Bir erkek eğer kendi kendini bitirmek istiyorsa derhal gitsin giysin bu kombini. Gercek bir kadınsavar silah!
8. Gereğinden kısa bağlanmış cucuk kravat

Her şeyin bi şeyi var diye boşuna dememişler. Kravat takıyorsanız eğer, boyu kemer hizasından bir tık yukarda olmalı. Bu tip bağlanmış kravatın bizim kafamızdaki algısı biraz farklı oluyor acıkcası.
9. Kafa yaracak olculere sahip metal dev kemer tokası

90'larda modaydı tamam da artık değil. Bir de bunların kocaman D&G yazan markalı modelleri var ki evlere şenlik. Hakkaten insanı cıldırtan bir aksesuar.
10. Yakası aşırı geniş strec tişort

Neden boyle yapıyorsunuz arkadaşlar? Neden bizim sizi sevmememiz icin ısrarlı davranıyorsunuz? Bir de o yakadan goğus kılları fışkırıyor ki oofff off. Hele hele tıraşlanmış ve yeni cıkan goğus kıllarından hic bahsetmiyorum.
11. Matrix'in Neo'su olunacağı duşunulerek giyilen uzun deri ceket

Bir donem metalciler de aynı ceketi giyiyordu, guzel de oluyordu boyle simsiyah. Ama şimdi bitti gitti o iş. Bi de etekleri havalansın diye hızlı hızlı yuruyen erkekler var bunu giyince. Arkadaşlar siz Neo değilsiniz, olmuyor işte!
12. Ceket ya da boğazlı kazağın ustune atılan beyaz atkı

Bakın Kadir İnanır bunu yapınca oluyor ama siz Kadir İnanır değilsiniz. Biz artık beyaz atkılı adam gorunce şehir değiştiriyoruz. Vallahi sizin iyiliğiniz icin soyluyorum, guzel durmuyor!!!
13. Tuvalette bir benzeri giyilen kalın bantlı plaj terliği

Artık ben susayım siz konuşun isterseniz. Hadi diyelim ki parmak arası giyemiyorsunuz rahat değil diye. Ama bunun da bir ortası var. Ne bileyim sandalet gibi olur, daha başka bi model olur eyvallah. Fakat bu model terlik gercekten hoş değil!
Benden nefret etmeyin beyler, her şey sizin iyiliğiniz icin.