GAZİANTEP'te, gonullu olarak sokak hayvanlarını besleyen Cicek Kalkan, beslediği kopeklerin mamalarını ve su kaplarını caldığını one surduğu İsmet A.'yı beyzbol sopası ile dovdu. Hayvansever kadının hırsızlıkla sucladığı kişiyi dovduğu anlar ise cep telefonu kamerası ile goruntulendi.
4'uncu Organize Sanayi Bolgesi'nde bulunan Gaziantep Buyukşehir Belediyesi'ne ait hayvan besleme noktasına, dun akşam saatlerinde, iddiaya gore, bir sokak kopeğini tedavi etmek ve hayvanları beslemek icin giden Cicek Kalkan, hurdacı olduğunu soylediği İsmet A.'nın hayvanların mamalarını ve su kaplarını almaya calıştığını gordu. Bir sure İsmet A. ile tartışan Kalkan, daha sonra aracında bulunan beyzbol sopasını alarak, İsmet A.'ya saldırmaya başladı.
'KOPEKLERİN SALAMLARINI ALIP, TEKME ATTIĞINI GORDUM'Cicek Kalkan, kopekleri beslemeye geldiğinde İsmet A.'nın kopeklerin salamlarını kaplara doldurup, bir yandan da kopeklere tekme attığını ileri surdu.Kalkan, İsmet A.'nın aylardır bu olayı gercekleştirdiğini belirterek, "İmkanlarım dahilinde ve bazı insanların desteği ile sokak hayvanlarını beslemeye calışıyorum. Bir gun oncesinde besleme icin geldiğimde yaralı bir kopek gordum. Kopek cok kurtlanmıştı kendi imkanlarımla temizledim ama dikiş gerekiyordu. Acık veteriner bulamadım. Ertesi gun yine kopeğin olduğu yere geldim. Kopeği alıp tedavi ettirmemiz gerekiyordu. Burada aylardır hayvanların mamasını calıp, su kaplarını alıp, goturen bir adam vardı. Hurdacı olduğunu soyluyorlardı. Gorduğumde belediye salam bırakmıştı. Aynı zamanda mamaları vardı. Salamları alıp, bir taraftan kopekleri ayağı ile ittirip, vuruyordu. Kopekler yemesinler diye, yemeklerini topluyordu. Onları alıp, arabasına gotururken yakaladım, arkasından bağırdım" dedi.
'ARABAMDAKİ SOPAYI ALIP SALDIRDIM'Olay sırasında İsmet A.'nın kendisine hakaret ettiğini one suren Cicek Kalkan, gec saatlerde arazide besleme yaptığı icin aracında sopa bulundurduğunu soyledi. Kalkan, sopa ile dovduğu İsmet A.'nın kendisini omzundan ittirip, hakaretler ettiğini belirterek, "Arabaya bindiğinde cama vurup, kapısını actım. Sonrasında bana kufurlu bir kelime kullandı. Ben de o esnada arabasının anahtarını aldım. Beni omzumdan ittirdi ve hakaretler etti. O sırada ofke ile arabamdaki sopayı alıp, saldırdım. Bunda bir suc varsa suc benimdir. O an tamamen annelik ic gudusu ile saldırdım" diye, konuştu.'YAVRULARIMA BİR DAHA BUNU YAPMASIN'Cicek Kalkan, annelik ic gudusu ile saldırdığını soyleyerek, "Yavrularıma bir daha bunu yapmasın. Cunku onlara vurduğunu gordum. Birisi sizin cocuğunuza vursa ne hissedersiniz. Bu onun yanına kar kalsın istemedim. Sonra sakin konuştuğumuzda bana bir daha asla yapmayacağını soyledi. Bir daha kopeklere ait bir şey almayacağını, işcilerinin aldığını soyledi. Elimdeki sopayı gorduğunde korktu, sucluluk psikolojisi ile tepki vermedi" diye konuştu.Kalkan'ın sopayla darbettiği İsmet A ise olayın ardından aracı ile bolgeden ayrıldı.
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Kadir GUNEŞ